Spelletjesmiddag vond plaats bij basisschool De Leer in Hengelo. Foto: Arjan Boll
Spelletjesmiddag vond plaats bij basisschool De Leer in Hengelo. Foto: Arjan Boll

Spelletjesmiddag door groep 8 goed ontvangen

Onderwijs

HENGELO - Op woensdag 23 november bezochten de leerlingen van de groepen 8 uit de gemeente Bronckhorst het gemeentehuis in Hengelo om deel te nemen aan ‘Groep 8 aan de macht’. Aan het einde van deze kinderraadsvergadering heeft de partij van De Leer in samenwerking met de partij van de Hoge Voorde het bedrag van 250 euro mogen ontvangen voor het organiseren van een spelletjesmiddag voor kinderen/gezinnen.

De afgelopen weken zijn de leerlingen druk bezig geweest met het bedenken van spelletjes, activiteiten en het maken van een uitnodiging.
Vrijdag 31 maart was het dan eindelijk zover en hebben veel kinderen en ouders een bezoekje gebracht aan De Leer en zich vermaakt met spelletjes, disco en een echte bingo. Tussendoor was er iets lekkers te drinken en te eten. Geweldig om te zien hoe de leerlingen dit zelf hebben georganiseerd en uitgevoerd. Complimenten!
Omdat deze middag tot stand is gekomen door ‘Groep 8 aan de macht’ was de aanwezigheid van wethouder Evert Blaauw extra fijn. Zo heeft hij zelf de sfeer van deze bijzondere middag mogen ervaren.
De leerlingen van De Leer en de Hoge Voorde mogen terugkijken op een zeer geslaagde en goed georganiseerde middag.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant