Intocht na de peutervijfdaagse bij Kinderdagverblijf Rozemarijn. Foto: PR
Intocht na de peutervijfdaagse bij Kinderdagverblijf Rozemarijn. Foto: PR

Peutervijfdaagse bij Kinderdagverblijf Rozemarijn

Onderwijs

HENGELO - Vrijdag 3 juni was de intocht na de peutervijfdaagse bij Kinderdagverblijf Rozemarijn. Alle ouders en kinderen die zich hadden opgegeven liepen op de vijfde, en dus laatste dag van het evenement, samen een klein rondje door het park, langs de herten.

Daarna werd gezwaaid naar de bewoners van woonzorgcentrum de Bleijke. De bewoners stonden de stoet al op te wachten met doosjes rozijnen in hun handen. De kinderen van kinderdagverblijf Rozemarijn zijn voorafgaand druk bezig geweest met het maken van verschillende mooie creaties. Deze werden uitgedeeld door de kinderen.

Samen liepen zij de route af en gingen ze terug naar het kinderdagverblijf aan de Rozenstraat. Hier werden ze opgewacht met hard gejuich, geklap én muziek. Tot slot nog even smullen van een heerlijk ijsje want dat hadden ze wel verdiend! Alle kinderen kregen een prachtige medaille als aandenken van de peutervijfdaagse 2022.

Dankwoorden voor de bewoners van de Bleijke, de ouders van de kinderen en tenslotte de kinderen zelf, voor deze fantastische middag. Zonder jullie was het feest niet compleet!

Een bewoner van de Bleijke krijgt een mooie creatie van de kinderen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden