Opentuindag in De Tuin Rondom. Foto: PR

Opentuindag in De Tuin Rondom. Foto: PR

Laatste opentuindag in De Tuin Rondom

Natuur

HENGELO - De herfst kondigt zich al aan in de tuin, de kleuren veranderen en de herfstasters barsten los, Rudbeckias zorgen voor een stralend zonnetje en siergrassen wuiven iedereen vriendelijk toe. Zondag 24 september van 11.00 tot 17.00 uur is het tijd voor misschien wel de laatste opentuindag van dit seizoen in De Tuin Rondom aan de Gompertsdijk 3 in Hengelo. 

Deze 5000 m2 grote tuin is een naturalistische tuin waarin planten de kans krijgen zich uit te zaaien maar waar ook nadrukkelijk wordt geredigeerd. “We proberen hier geen natuur te imiteren maar zien de tuin als een kunstwerk waarin met de natuur wordt mee gewerkt om het gewenste beeld te krijgen”, aldus tuineigenaren Heleen en eddie. “Onze manier van tuinieren heeft de prettige bijkomstigheid dat het voor de biodiversiteit ook goed is. We stimuleren dit zoveel mogelijk door diverse habitats te creëren.” 

Tijdens de open dag kunnen bezoekers een rondleiding krijgen met spannende verhalen over plant en dier. Er is een zelfgekweekte planten verkoop. En natuurlijk is er gratis koffie/thee en cake. Entree is 4 euro per persoon. Kinderen tot en met twaalf jaar gratis. 


www.detuinrondom.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden