De Tuin Rondom van Heleen en Eddie in Hengelo. Eigen foto
De Tuin Rondom van Heleen en Eddie in Hengelo. Eigen foto

Opentuindag bij De Tuin Rondom

Natuur

HENGELO/DUNSBORG - Wie graag meer natuur in zijn tuin wil, kan op eerste pinksterdag, zondag 5 juni, inspiratie opdoen bij De Tuin Rondom in Hengelo Gld. Dan opent deze 5000 m2 grote tuin voor de eerste keer dit jaar haar tuinhek voor een opentuindag van 11.00 tot 17.00 uur op het adres Gompertsdijk 3 op de Dunsborg.

Het is een naturalistische tuin waarin planten de kans krijgen zich uit te zaaien, maar waar ook nadrukkelijk wordt geredigeerd. “We proberen hier geen natuur te imiteren maar zien de tuin als een kunstwerk waarin met de natuur wordt mee gewerkt om het gewenste beeld te krijgen”, aldus tuineigenaren Heleen en Eddie. “Onze manier van tuinieren heeft de prettige bijkomstigheid dat het voor de dieren erg fijn vertoeven is. We stimuleren dit zoveel mogelijk door diverse habitats te creëren.”
Tijdens de open dag kunnen bezoekers een rondleiding krijgen met spannende verhalen over plant en dier. Er is een zelfgekweekte planten verkoop. En natuurlijk is er koffie/thee en cake. Entree 3,50 euro per persoon, kinderen t/m 12 jaar gratis.


detuinrondom.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant