Jan Ottink. Foto: PR
Jan Ottink. Foto: PR

Jan Ottink treedt solo op in de Remigiuskerk

Muziek

HENGELO - Jan Ottink, een geboren en getogen plattelander, zal op zaterdagavond 24 februari een solo-optreden verzorgen in de Remigiuskerk te Hengelo. Ottink, afkomstig uit Rietmolen en al ruim 40 jaar woonachtig in Lochem, is een bekend gezicht in het Nedersaksische taalgebied, waar hij al meer dan 25 jaar actief is als muzikant.

Ottink staat bekend om zijn veelzijdigheid als muzikant, waarbij hij niet alleen zingt, maar ook liedjes schrijft, theatershows maakt en verschillende instrumenten bespeelt, waaronder gitaar, bas en saxofoon. Zijn optredens kenmerken zich door prachtige, gelaagde teksten in de kleurrijke klanken van het Nedersaksisch, altijd herkenbaar aan zijn doorleefde stem. Tijdens zijn concerten neemt Ottink het publiek mee op een muzikale reis door het land en de tijd. Met zijn eigen werk bezingt hij het Nederlandse landschap en de maatschappij, waarbij hij zowel de mooie als minder mooie aspecten belicht.

De solovoorstelling van Jan Ottink vindt plaats op zaterdagavond 24 februari in de Remigiuskerk. De avond begint om 20.00 uur, waarbij de zaal vanaf 19.30 uur geopend is. Kaartjes zijn verkrijgbaar 15 euro, inclusief koffie en thee in de pauze.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden