Reborn tijdens een repetitie in de Willibrorduskerk. Foto: PR
Reborn tijdens een repetitie in de Willibrorduskerk. Foto: PR

Kerstklanken in de St. Willibrorduskerk met Crescendo en Reborn

Muziek

VIERAKKER - Het echte kerstgevoel, daarvoor zorgt het orkest van Crescendo Hengelo samen met het popkoor Reborn op zondag 10 december in de St. Willibrorduskerk in Vierakker.

In een van de mooiste kerken van Nederland, met prachtig gekleurde lichtinval en een goede akoestiek, voert het orkest een achttal muzieknummers uit die passen bij de sfeer van het kerstfeest. Het koor Reborn uit Wichmond zingt twee sets van zes liederen en zingt ook twee nummers met Crescendo samen.
De combinatie van deze twee gezelschappen en de bijzondere omgeving maken het tot een speciale ervaring om dit mee te maken. De toegang is gratis, het concert begint om 14.30 uur. Naast dit prachtige concert is er diezelfde dag een kerstmarkt vanaf 11.00 uur bij het Ludgerusgebouw, naast de kerk op de Vierakkersestraatweg, met diverse kramen en lekkernijen. Het koor Reborn is inmiddels 28 jaar geleden opgericht, bestaat uit circa 30 dames en heren en treedt meestal op met nummers uit de Top 40, lichte muziek, driestemmig. Het koor verzorgt ook een top-2000 concert in de Remigiuskerk te Hengelo gld. De muziekvereniging Crescendo Hengelo verzorgt regelmatig concerten met verschillende stijlen muziek. Het is echt een concert voor alle leeftijden. Het begint om 14.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur zonder pauze. Na afloop is er gelegenheid om wat te drinken, waaronder warme glühwein. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom. De St. Willibrorduskerk is ook Tweede Kerstdag te bezichtigen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden