Eindpresentatie van het project ´Sla je wijs`. Foto: Eigen foto

Eindpresentatie van het project ´Sla je wijs`. Foto: Eigen foto

Eindpresentatie van het project ´Sla je wijs`

Muziek

HENGELO - Muzikanten die nog nooit, of heel lang geleden, een instrument in handen hadden gehad laten van zich horen tijdens de eindpresentatie van het project ´Sla je wijs`. Dit gebeurt op woensdagavond 29 november in Ons Huis, Beukenlaan 30 in Hengelo.

Ruim twee maanden geleden gaf de Bronckhorster muziekfederatie met het project ‘Sla je wijs’ de inwoners van de gemeente Bronckhorst de gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met het bespelen van muziekinstrumenten, horend bij een harmonie of fanfareorkest. De organisatie ligt in handen van de muziekverenigingen Crescendo Hengelo en Hummelo en Keppel. Onder deskundige leiding is er intensief geoefend met slagwerkinstrumenten en blaasinstrumenten en nu is het moment aangebroken om voor publiek te laten horen wat men in die korte tijd al geleerd heeft. De organisatie hoopt dat de muzikanten in spé de smaak te pakken hebben, hun droom achterna gaan en lid worden van een muziekverenging uit de gemeente Bronckhorst naar keuze.

Tijdens de eindpresentatie treden ook muzikanten die nu enkele jaren (of zelfs nog korter) muziekles hebben, gezamenlijk op.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden