Project 'Sla je wijs' biedt gelegenheid om een slaginstrument te bespelen. Foto: PR
Project 'Sla je wijs' biedt gelegenheid om een slaginstrument te bespelen. Foto: PR

Eindpresentatie van het project ´Sla je wijs`

Muziek

BRONCKHORST/HENGELO - 29 november zal in Ons Huis aan de Beukenlaan 30 in Hengelo een groepje muzikanten van zich laten horen, evenals muzikanten die nu enkele jaren (of zelfs nog korter) muziekles hebben. Zij zullen gezamenlijk optreden. Aanvang 20.30 uur.

Het project ‘Sla je wijs’ gaf muzikanten die nog nooit, of heel lang geleden, een instrument in handen hadden gehad gelegenheid om onder deskundige leiding intensief te oefenen met slagwerkinstrumenten en blaasinstrumenten. Nu is het moment daar om voor publiek te laten horen wat ze in die korte tijd al geleerd hebben.
Ruim twee maanden geleden gaf de Bronckhorster Muziekfederatie met het project ‘Sla je wijs’ de inwoners van de gemeente Bronckhorst de gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met het bespelen van muziekinstrumenten, horend bij een harmonie of fanfareorkest. De organisatie lag in handen van de muziekverenigingen Crescendo Hengelo en Hummelo en Keppel.
De muziekverenigingen hopen dat de muzikanten in spé de smaak te pakken hebben, hun droom achterna gaan en lid worden van een muziekverenging uit de gemeente Bronckhorst naar keuze.
Iedereen is van harte uitgenodigd.

Bronckhorster Muziekfederatie gaf ook blazers gelegenheid om te leren spelen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden