Rita en Andreas, het Oostenrijkse Duo Fresch'n Rock. Foto: PR
Rita en Andreas, het Oostenrijkse Duo Fresch'n Rock. Foto: PR

Kerstconcert ‘Fesche Weihnacht, Stade Zeit’ in Hummelo op initiatief Ruurloërs

Muziek

HUMMELO/RUURLO – In de Dorpskerk in Hummelo houden Jeroen Hagen en Agnes van den Berg uit Ruurlo, in samenwerking met Dorpshuis De Ruimte, op zaterdagavond 9 december een kerstconcert. Medewerking wordt verleend door het Oostenrijkse duo Fesch’n Rock bestaande uit Rita en Andreas. Het concert begint om 20.00 uur. De Dorpskerk is vanaf 18.30 uur open en is te bereiken via de ingang van De Dorpsruimte aan de Dorpsstraat 22. 

Jeroen Hagen is opgegroeid in Hummelo en dat is een van de redenen waarom het tweetal deze keer voor een locatie in deze plaats heeft gekozen. Ze werden er met vol enthousiasme ontvangen toen zij vroegen of het concert in de Dorpskerk in Hummelo plaats kon vinden. Jeroen en Agnes hebben de afgelopen jaren een goede band met Fesch’n Rock opgebouwd. Zo hebben ze al twee keer mogen optreden in de feesthal aan de Höfteweg in Ruurlo. En volgend jaar april treedt het duo daar ook weer op. Hagen en Van den Berg bezoeken vele optredens van het duo in Nederland en België, en ook bezoeken ze ongeveer alle optredens tijdens hun vakanties in het Oostenrijkse Zillertal. Hun repertoire bestaat dan voornamelijk uit schlager, volksmuziek, alpenrock en pop. Dit jaar hebben ze voor het eerst opgetreden met een liveband en ook zijn ze tegenwoordig te boeken als trio samen met hun zoon Andreas junior.

Veelzijdigheid
Met hun kerstconcert ‘Fesche Weihnacht, Stade Zeit’, tevens de naam van hun vorig jaar uitgekomen kerst-cd, laten Rita en Andreas een heel andere, maar ook hele mooie kant van hun veelzijdigheid zien en horen. Agnes: ”Wij hebben dit concert vorig jaar in Zillertal mogen bijwonen. Het was echt indrukwekkend; kippenvel en een avond met een lach en een traan.”

Toegangskaarten
Toegangskaarten kosten 20 euro per persoon en zijn te bestellen via het e-mailadres brouwermuziek@hotmail.com of tel. 06-23487420.

Busvervoer

Voor belangstellenden uit Ruurlo, Veldhoek en Zelhem voor het kerstconcert wordt de mogelijkheid geboden om voor 7 euro per persoon extra en bij voldoende animo met de bus naar Hummelo te reizen. Deze bus is ook geschikt voor mensen met een rolstoel en mensen die slecht ter been zijn.

Met hun kerstconcert ‘Fesche Weihnacht, Stade Zeit’ laten Rita en Andreas weer een hele andere, maar ook weer een hele mooie kant van hun veelzijdigheid zien en horen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden