Marcel Mulders. Foto: Josanne van der Heiden
Marcel Mulders. Foto: Josanne van der Heiden

Neil Diamond Tribute in de Hengelose Remigiuskerk

Muziek

Al jaren kruipt Marcel Mulders in de huid van deze wereldster

HENGELO - Dé Nederlandse Neil Diamond zanger van dit moment, Marcel Mulders, neemt je op 7 oktober mee terug naar de glorietijd van deze wereldster. Zijn stemgeluid vertoont verrassend veel gelijkenis met dat van de echte Neil Diamond. Tijdens dit optreden blikt Marcel terug op het leven van Neil Diamond en vertelt over Neils fantastische carrière in leuke anekdotes. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Marcel groeide op met muziek van de Beatles, Elvis, André Hazes en Rob de Nijs. Op zijn dertiende start hij met gitaarlessen. Wanneer hij vervolgens op zijn achttiende kennismaakt met de muziek van Neil Diamond, raakt hij verknocht aan de microfoon en start hij met optreden. 

De theatershow is voor de liefhebber vooral een feest van herkenning. Nummers als ‘Sweet Caroline’, ‘Red Red Wine’, ‘I Am… I Said’, ‘Cracklin’ Rosie’ en andere hits van de levende legende, van muzikaal icoon en ’s werelds bekendste en meest succesvolle singer-songwriter Neil Diamond passeren de revue. Daarnaast heeft Marcel de nodige aandacht voor artiesten die Neil gecoverd heeft of die hem hebben gecoverd. Nummers van onder andere Elvis, Tom Jones, Jacques Brel en vele anderen. Als liefhebber wil je dit optreden niet missen! Laat je verrassen en reserveer kaartjes voor deze show. 

Kaartjes kosten 15 euro inclusief koffie of thee en zijn verkrijgbaar via de website of aan de deur zolang de voorraad strekt. Extra drankmunten zijn te koop bij de ingang. 


www.vriendenvandehengeloseremigiuskerk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden