Kennismaken met de slagwerkinstrumenten. Foto: PR
Kennismaken met de slagwerkinstrumenten. Foto: PR

Muziek maken… ik wilde dat ik dit 30 jaar eerder had gedaan!

Muziek

BRONCKHORST/HENGELO - De Bronckhorster muziekfederatie biedt het project ‘Sla je wijs’ aan, het moment voor jong en oud om kennis te maken met de verschillende slagwerkinstrumenten die horen bij een harmonie en fanfare. Ook als je vroeger wel iets gedaan hebt met muziek, maar nu al heel lang niet meer, kan dit het moment zijn om het weer op te pakken.

Het project bevat tien gratis muzieklessen die door de Muziekvereniging Crescendo Hengelo en de Muziekvereniging Hummelo en Keppel georganiseerd worden.
In die lessen maak je kennis met de slagwerkinstrumenten, leer je het notenschrift kennen en wordt ernaar gestreefd om aan het eind van het project met alle deelnemers een klein concert ten gehore te brengen.
De lessen beginnen woensdag 20 september 2023 van 20.00 tot 21.00 uur in Hengelo. De laatste les is 29 november. Daarna kun je lid worden van een muziekvereniging naar keuze.
Ben je tussen de 8 en 88 jaar, wonend in de gemeente Bronckhorst en heb je interesse in het bespelen van een slagwerkinstrument, of liever een blaasinstrument, meld je aan via slajewijs@gmail.com. Ook voor meer informatie kun je bij dit emailadres terecht.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant