Voices of Joy met v.l.n.r. Gérike Terwel, Annette Vreeman, Mieke Eeltink, Heleen Hendriksen, Ellen Dankbaar, Ylse Abrahams, Joanne Grooten. Foto: PR

Voices of Joy met v.l.n.r. Gérike Terwel, Annette Vreeman, Mieke Eeltink, Heleen Hendriksen, Ellen Dankbaar, Ylse Abrahams, Joanne Grooten. Foto: PR 

Sfeervol kerstconcert met Voices of Joy

Muziek

WINTERSWIJK - Zeven Achterhoekse dames hebben hun passie voor samen zingen na vijftien jaar weer herenigd. Zij vormen de vocalgroup Voices of Joy en brengen op zondagavond 11 december vanaf 19 uur een kerstconcert met sfeervolle liederen.  Locatie is het Doopsgezinde Kerkje. De toegang is gratis. 

Door onze verslaggever

Annette, Ellen, Gérike, Heleen, Joanne, Ylse en Mieke zijn al jarenlang aan elkaar verbonden, maar zingen al tijden niet meer met elkaar. Via familie- en vriendschapsbanden hield men elkaar redelijk in het oog. Ook werd er af en toe door een aantal van hen samen gezongen in verschillende settings. Maar het samen zingen zoals ze ooit deden, daar kwam het tot op heden niet van. 

Lang geleden
Nu, anno 2022, verschijnen de dames weer op het podium. “Het begon te kriebelen, en oh wat is het leuk om elkaar weer te spreken en te zien en weer samen te klinken”, aldus Mieke.

Zangeres Heleen vult aan: “En hoe mooi is het dan om dit weer bij elkaar te brengen en, naast een hoop gezelligheid, wederom te ontdekken dat de stemmen samenklinken als een klok. Ze vermengen zich tot één wonderbaarlijke klank, net als voorheen.” 

Voices of Joy
Het zevental, dat komt uit Lichtenvoorde, Aalten, Hummelo en Winterswijk kiest er deze Kerstperiode voor op te treden onder de naam Voices of Joy. De dames hebben plezier in het zingen en dat willen zij ook overbrengen op het publiek.

Knusse kerstsfeer
De vocalgroup laat in een programma van een uur horen dat het bijna Kerst is. Zij worden hierin begeleid op piano (Niels ter Haar, Bredevoort). Het repertoire bestaat uit eigentijdse en welbekende kerstliederen van christelijke signatuur. Het concert wordt gehouden op zondag 11 december om 19.00 uur in het meest knusse kerkje van Winterswijk: het Doopsgezind Kerkje aan de Torenstraat. De kerk is open vanaf 18.30 uur. Het concert is gratis te bezoeken en reserveren is niet nodig.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant