Vocal groep Full House. Foto: PR

Vocal groep Full House. Foto: PR

Winterconcert Full House and Friends

Muziek

Thema van het concert is: ‘Breath of winter’

STEENDEREN - Al vele jaren houdt vocal groep Full House op de eerste zondag van advent haar Winterconcert. Ook dit jaar gebeurt dat weer, namelijk op zondagmiddag 27 november om 15.30 uur in de Steenderense Remigiuskerk. Het thema van het concert is: ‘Breath of winter’, naar een lied van David Waggoner, dat ook ten gehore wordt gebracht.

Natuurlijk wordt Full House weer ondersteund door diverse ‘Friends’ uit deze regio. Daartoe behoren ditmaal onder andere de Steenderenaren Freek Beeftink en Hans Sluijter, en Lisanne Knol, zangeres van de Achterhoekse band Lizzy Turnip.

Aan het begin van deze adventstijd zullen er vanzelfsprekend ook fraaie adventsliederen - zoals ‘Candlelight Carol’ en ‘One candle lights the way’- worden gezongen, met alvast een knipoog naar de naderende kerstperiode. Lucian Venderink heeft de muzikale leiding en begeleidt vocal groep Full House en de Friends op de historische vleugel. Het programma wordt gepresenteerd door Ronald Wisselo. De toegang voor het concert is gratis; een vrije gift is natuurlijk welkom bij de uitgang, als bijdrage in de onkosten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden