Het project 'Blaas je wijs' graat weer van start. Foto: Karin Romeijnders-Rietman
Het project 'Blaas je wijs' graat weer van start. Foto: Karin Romeijnders-Rietman

Blaas je Wijs start!

Muziek

BRONCKHORST/HENGELO - Binnenkort komt de flyer rond van Blaas je Wijs, een project aangeboden door de Bronckhorster muziek federatie: de kans om kennis te maken met blaasmuziek of als oud-muzikant muzikaliteit weer leven in te blazen. Want je bent nooit te oud om te leren. Op de flyer staat Angelique Kruger, die de blaasmuziek een warm hart toedraagt. Zij wil iedereen enthousiasmeren om te starten met muziek maken: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

In september 2022 start het project Blaas je Wijs. Dit project bevat tien gratis muzieklessen op woensdagavond in Hengelo, waarin kennis wordt gemaakt met blaasmuziek. Je staat in deze lessen stil bij het nootschrift, de verschillende instrumenten uit een harmonie en fanfare om vervolgens zelf te gaan blazen op een zelf gekozen blaasinstrument. Na deze tien lessen kunnen de deelnemers hun muzikale carrière vervolgen bij een van de aangesloten verenigingen. De lessen starten op woensdagavond 14 september en lopen door tot begin november. Het project wordt vervolgens afgesloten met een mini-concertje.

Ben je inwoner van Bronckhorst en tussen de 18 en 90 jaar en wil je kennis maken met blaasmuziek? Of wellicht heb je ooit een instrument bespeeld en wil je de draad weer oppakken? Meld je dan aan of mail voor meer informatie via blaasjewijs@gmail.com. Muziek verbindt, toeter je mee?

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden