Veel livemuziek bij Heezen in Steenderen. Foto: PR
Veel livemuziek bij Heezen in Steenderen. Foto: PR

Van uitstel geen afstel: Livemuziek-avond bij Heezen

Muziek

STEENDEREN - Zaterdag 28 mei staan er maar liefst vier bands op het podium bij Café Zaal Heezen in Steenderen. Aanvang van de avond is 20.30 uur. 

Een aantal van deze bands heeft die avond hun debuut. De muzikanten zijn geen beginners maar een mix van geschoolde jonge muzikanten en ervaren oude rockers. Alle bands hebben bandleden met hun roots in Steenderen en omgeving.

De bands die op 28 mei hun debuut maken zijn:
* Kiki & The Kicks, met bandleden uit Zutphen tussen 18 en 24 jaar. Hun sound varieert van Adele en John Mayer tot Otis Redding.
* Bianca de Vries met muzikanten uit de omgeving van Baak speelt heerlijke funkrock. Denk aan Living Colour, Stevie Wonder en Richie Kotzen. Bandleden zijn Michel van de Krabbe, Jeroen Dijkstra, Alarik van ’t Riet en Gertjan Heijting.
* De band Kapsones legt zich toe op alto en jaren ’90 pop/rock met Judith Brink als explosieve frontvrouw. Zij wordt bijgestaan door Gerrit Bobbink, Sander Jansen, Jan Hein Mouris en Gertjan Heijting. Nummers van onder andere Alanis Morisette, Garbage en K’choice komen voorbij.

De voor velen bekende band Boonekamp sluit de avond af met barnyard-rock, reggae en een aantal schlagers. De voorverkoop is inmiddels begonnen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden