Jubilarissen van Nieuw Leven Steenderen: Rico Bongaarts, Alfons Bijvank en Hans Klompenhouwer; Jeannette Mentink, Wilma Bijvank, Ina Bijvank en Marcel Westerink; Miranda Westerink, Ellen Stoltenberg en Anita Bongers. Gijs Bongers was afwezig. Foto: Liesbeth Spaansen
Jubilarissen van Nieuw Leven Steenderen: Rico Bongaarts, Alfons Bijvank en Hans Klompenhouwer; Jeannette Mentink, Wilma Bijvank, Ina Bijvank en Marcel Westerink; Miranda Westerink, Ellen Stoltenberg en Anita Bongers. Gijs Bongers was afwezig. Foto: Liesbeth Spaansen

Muziekvereniging Nieuw Leven huldigt elf jubilarissen

Muziek

STEENDEREN – Tijdens de algemene ledenvergadering van Muziekvereniging Nieuw Leven op donderdag 12 mei in hun repetitielokaal in Basisschool De Pannevogel in Steenderen stonden elf leden in het zonnetje. Zij hoorden mooie woorden van herkozen voorzitter en penningmeester Annet Voorburg. Bestuurslid Marian Jansen gaf de oorkondes en bloemen aan de jubilarissen.

Gijs Bongers, die helaas niet aanwezig kon zijn, vierde zijn 12,5 jarig jubileum. Hij is een jong, kleurrijk lid van de malletband. Anita Bongers is de frontwomen van de malletband, is actief bij de jeugd en geeft muzieklessen. Zij is al 40 jaar enthousiast muzikant. Ook Rico Bongaarts is enthousiast lid van de malletband als slagwerker, dit al 40 jaar. Gijs, Anita en Rico spelen ook bij het groepje ‘Net ff Anders’.
Miranda Westerink vierde het 40-jarig jubileum, maar is liefst op de achtergrond actief. Zij zorgt namens de muziekcommissie dat iedereen een partij ontvangt. Slagwerker Marcel Westerink, eveneens 40 jaar lid, wordt gemist als hij er niet is. Is ook actief in het bestuur en bij de malletband.
Alfons Bijvank is 50 jaar lid van Nieuw Leven en heeft altijd veel gedaan voor de vereniging. Zo hielp hij vele jaren met papier ophalen, spelen op straat en in het orkest. Wilma Bijvank, eveneens 50 jaar lid, is heel flexibel met instrumenten. Speelt klarinet en basklarinet, maar heeft nu de saxofoon. Zij is bestuurslid geweest en zette zich in voor de schoolprojecten.
Ellen Stoltenberg, is 25 jaar actief voor de vereniging, liefst op de achtergrond. Ze heeft een duidelijke mening en dat wordt gewaardeerd. Ze helpt het bestuur met de boekhouding.
Jeannette Mentink vierde haar 40-jarig jubileum, zat in het bestuur en speelt ondanks haar gezondheid nog wekelijks op de repetities.
Hans Klompenhouwer kan terugkijken op 50 jaar Nieuw Leven. Hans is handig, is positief en altijd bereid om een klus te doen. Hij heeft zijn taak binnen het bestuur vervuld en was jarenlang onderdeel van de papierophaalploeg.
Ina Bijvank is 50 jaar lid van Nieuw Leven, is een creatieve spil binnen het bestuur en maakt deel uit van het schoolproject. Zij vindt tradities, zoals het huldigen van jubilarissen belangrijk. Nu staat ze zelf in het zonnetje.


nieuwleven-steenderen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden