Lina Kuiper, de nieuwe dirigent Vrouwenkoor AmaZing. Foto: Theodor Versteegen
Lina Kuiper, de nieuwe dirigent Vrouwenkoor AmaZing. Foto: Theodor Versteegen

Lina Kuipers nieuwe dirigente Vrouwenkoor AmaZing

Muziek

HUMMELO - Eindelijk! Na bijna twee jaar niet mogen zingen vanwege de coronabeperkingen, komen de 28 vrouwen van Vrouwenkoor AmaZing weer wekelijks bij elkaar om samen te zingen. Het opfrissen van bekend repertoire én het repeteren van nieuwe liedjes zorgt alweer voor volop gezelligheid op de dinsdagavonden. En sinds enige tijd is daar een nieuw geluid te horen, dankzij de komst van dirigente Lina Kuipers. 

We zijn enorm blij met de komst van onze nieuwe dirigente Lina”, vertelt Ans Snelder, een van de bestuursleden van AmaZing. “Ze is jong, ontzettend muzikaal en weet ons op haar eigen professionele wijze te dirigeren. Daarbij verrast ze ons tijdens de repetities regelmatig door een trompet of gitaar mee te nemen, of een van de vele andere instrumenten die ze bespeelt.”

De leden van Vrouwenkoor AmaZing komen onder andere uit Drempt, Hummelo, Keppel. Wekelijks repeteren zij de Engels- en Nederlandstalige moderne (pop)nummers in basisschool De Woordhof in Hummelo. “Vanaf deze zomer zijn we er weer helemaal klaar voor om op te treden in de regio en bijvoorbeeld op korenfestivals”, aldus Ans. Ben je tussen de 18 en 50 jaar en houd je van zingen, ook als je nog niet zo veel koorervaring hebt, kom dan naar de open repetitie op 31 mei van 20.00 tot 22.00 uur. Vrouwen kunnen dan sfeer proeven en luisteren. Meezingen is natuurlijk nog leuker! Vooraf opgeven hiervoor mag bij Josja van Mierlo via josja_van_mierlo@hotmail.com maar is niet verplicht. 


vrouwenkooramazing.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden