Net als altijd zal ook dit jaar weer het aanbod op de Pleinmarkt in Baak zeer divers zijn. Foto: Alice Rouwhorst

Net als altijd zal ook dit jaar weer het aanbod op de Pleinmarkt in Baak zeer divers zijn. Foto: Alice Rouwhorst

Jaarlijkse Pleinmarkt Baak vol ‘pareltjes’

Maatschappij

BAAK - De jaarlijkse Pleinmarkt in Baak komt eraan. Op zondag 26 mei gaan om 10.00 uur de poorten rondom de St. Martinuskerk open. Voor een klein bedrag kan de bezoeker de nieuwe eigenaar worden van onder meer serviesgoed, glazen, keukengerei, bloempotten, vazen, hobbymateriaal, tuingereedschap, speelgoed, puzzels, boeken, curiosa, kleding en stekjes en planten.

De entree bedraagt twee euro. De opbrengst komt ten goede aan de inwoners van Baak. De Pleinmarkt wordt afgesloten met het ‘Happy hour’. Van 14 tot 15 uur kan men voor twee euro een tasje kopen dat mag worden gevuld met alles wat er dan nog over is.

Op zaterdag 25 mei kunnen de inwoners van Baak om 9.00 uur goede bruikbare spullen aan de weg zetten die door de vrijwilligers worden opgehaald. Sieraden graag apart in een zakje aanbieden, zodat ze niet tussen de grote spullen weg raken. Kapotte voorwerpen, witgoed, meubels en beeldschermen worden niet meegenomen. De kosten voor het afvoeren daarvan zijn te hoog.
Meer info bij de organisatie: Gonny Reijmers (06-2346 5773), Thijske Bartels (06-2737 7943) en Trees Schut (06-2740 6074).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant