Maisey mocht achter de kassa zitten bij de supermarkt. Foto: Jumbo Hollak Zelhem
Maisey mocht achter de kassa zitten bij de supermarkt. Foto: Jumbo Hollak Zelhem

Kinderen achter de kassa bij Jumbo Hollak

Maatschappij

ZELHEM – “Droomt jouw kind er van om, net als Maisey op de foto, eens achter de kassa te zitten bij de supermarkt? Dan is dit de kans die je niet mag missen. Bij Jumbo Hollak Zelhem kan jouw kind als een echte caissière achter de kassa zitten om de eigen boodschappen te laten afrekenen”, zegt Bouke Hollak, ondernemer van Jumbo Hollak. 

“Kinderen vinden boodschappen doen erg leuk. Zo helpen veel kinderen al in de winkel met boodschappen verzamelen en scannen. Maar je mag nooit achter de kassa zitten”, zegt Hollak. “Heel soms hebben we dat wel eens spontaan gedaan omdat een klant hierom vroeg maar een echte middag hadden wij nog nooit georganiseerd.” 

“De kindermiddag wordt georganiseerd op donderdag 29 februari en vrijdag 1 maart 2024 tussen 15.00 en 17.00 uur. Jouw kind kan dan plaats nemen op de kassastoel en onze caissière gaat hem of haar helpen met alles wat komt kijken bij het afrekenen. Hiervoor wordt speciaal een kassa gereserveerd. Als alles is afgerekend ontvang je dan een officieel Jumbo Hollak kinderkassa diploma en natuurlijk wat lekkers!”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant