Groep 7 speelde Levend Stratego in het Plantenbos. Foto: Teun te Veluwe
Groep 7 speelde Levend Stratego in het Plantenbos. Foto: Teun te Veluwe

Levend Stratego in het Plantenbos

Maatschappij

STEENDEREN - Vrijdagmiddag 24 november speelden 25 kinderen Levend Stratego in het Plantenbos in Steenderen. Levend stratego is een spel waarbij je de vlag van de tegenpartij moet zoeken binnen een afgesproken gebied. 

Het initiatief voor het bosspel kwam vanuit de kinderen van groep 7 van de Pannevogel. Tijdens een eerste kennismaking met de nieuwe jongerenwerker van de gemeente Bronckhorst, Teun te Veluwe, mochten de kinderen brainstormen over mogelijke activiteiten. Levend Stratego was een van de ideeën. In samenwerking met Teun hebben de kinderen de activiteit vervolgens zelf georganiseerd. 

De jongeren lieten zich vrijdagmiddag niet weerhouden door de regen. De fanatiekelingen wilden zelfs nog een tweede ronde spelen. Maar dat wordt nog even bewaard voor een volgende keer. 

Teun is elke woensdagmiddag tussen 14.30 en 16.00 uur in de Kei in Steenderen te vinden voor jongeren (vanaf groep 7) die graag iets leuks willen ondernemen of behoefte hebben aan een praatje met of hulp van de jongerenwerker. Bij slecht weer blijven ze binnen bij de Kei in Steenderen. Met goed weer kunnen de activiteiten ook op andere plekken - buiten - zijn. Voor meer informatie is Teun telefonisch te bereiken op 06-14173889.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden