Het eendagsbestuur (v.l.n.r.) Marjo de Bruin, Ineke Bijsterbosch, Stieny Vleemingh, Martje Eggens, Emmy Stegeman en Marjet Klein Kranenberg. Foto: Dikkie Garritsen

Het eendagsbestuur (v.l.n.r.) Marjo de Bruin, Ineke Bijsterbosch, Stieny Vleemingh, Martje Eggens, Emmy Stegeman en Marjet Klein Kranenberg. Foto: Dikkie Garritsen

Verrassingsavond voor Steenderense dames

Maatschappij

STEENDEREN - “De leukste verrassingsavond van 2023. Je wordt met alle egards en open armen ontvangen.” Met deze tekst op de uitnodiging had het eendagsbestuur van Vrouwen van Nu Steenderen niets te veel gezegd. Veel dames kwamen erop af en het werd een fantastische avond.

De organisatie was in handen van zes leden; Ineke Bijsterbosch, Marjo de Bruin, Emmie Stegeman, Marjet Klein Kranenberg, Stieny Vleemingh en Martje Eggens. Zij ontvingen allemaal verkleed, naar later bleek in een bepaald thema, hun gasten in en buiten het Anker. Iedereen kwam zo lachend binnen, een goed begin op deze regenachtige avond. Martje Eggens opende de bijeenkomst en legde uit dat de dames naar aanleiding van de zes thema’s, in groepen aan de slag zouden gaan met het maken van collages.
Na de pauze werd er een pubquiz gehouden. De tien vragen werden gesteld door de vertegenwoordiger van een bepaald thema. De zes thema’s waren: Bloemen en planten, Vrouw en gezondheid, Steenderen, Vrouw in de sport, Algemeen en Vrouwelijke helden. De hele avond werd professioneel op de camera vastgelegd door de zus van Martje Eggens, Tjerda Postma. Na afloop bedankte voorzitter Dikkie Garritsen de organisatoren: “Het was geweldig, goed georganiseerd, kortom een cadeautje.”
De volgende bijeenkomst is de Kerstviering op 15 december in het Anker. De uitnodiging hiervoor volgt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden