Sinterklaas bezoekt Hengelo. Foto: PR HOV

Sinterklaas bezoekt Hengelo. Foto: PR HOV

Sinterklaas komt naar Hengelo

Maatschappij

HENGELO - Na een intensieve speurtocht is bij de wegwijspiet de route die Sinterklaas in Hengelo zal afleggen, ontfutselt. Op 19 november om 13.00 uur start de Sint bij de rotonde Banninkstraat en rijdt daarna rechtsaf via de Kastanjelaan tot de Leliestraat. Dan gaat het linksaf en volgt de route de Leliestraat tot aan de Bleekstraat. Weer linksaf om langs de Bleek te gaan en dan de eerste rechtsaf, de oude Varsselseweg, en gelijk linksaf naar de Beukenlaan.

Van een muzikaal moment wordt genoten met Crescendo bij Zorgcentrum de Bleijke. Samen met Crescendo gaat de hele optocht verder op de Beukenlaan, wordt daarna de Ruurloseweg overgestoken en op Kerkekamp (sporthal) linksaf geslagen. De intocht gaat verder tot aan de Raadhuisstraat en daar wordt links afgeslagen. Raadhuisstraat vervolgd door het centrum tot aan de Spalstraat en daar weer linksaf slaan. Het einde van de intocht is in de Spalstraat.
Aansluitend is er een korte toespraak van de Sint in de tuin achter Bronckhorster Broodjes. Daarna kunnen de kinderen met de Sint op de foto. Er wordt leuke Sinterklaasmuziek gedraaid. Iedereen is van harte welkom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden