Bouke Hollak heeft de laatste donaties uitgedeeld van de sponsorzegels. Foto: Jumbo Hollak Zelhem
Bouke Hollak heeft de laatste donaties uitgedeeld van de sponsorzegels. Foto: Jumbo Hollak Zelhem

30.000 euro sponsoring Jumbo Hollak Zelhem

Maatschappij

ZELHEM - Op 1 juli 2023 is er een eind gekomen aan de papieren sponsorzegels van Jumbo Hollak Zelhem. De zegelactie wordt vervangen door Scoor voor je club, een digitale versie van de sponsorzegels. Tot juli 2023 hadden verengingen de mogelijkheid om de papieren zegels en kaarten in te leveren, dat is nu afgelopen. De sponsorzegels zijn massaal ingeleverd en uiteindelijk is er dus in een half jaar in 2023 30.000 euro aan donaties uitgedeeld aan ‘clubs’. 

“Er is geen supermarkt in de regio die zoveel uitgeeft aan sponsoring”, zegt Bouke Hollak. “Dat blijven wij doen met Scoor voor je club! Wij steunen hiermee 113 clubs en er is niemand die ons nadoet met wat wij de afgelopen veertien jaar hebben gedaan en zullen blijven doen. Leden van de clubs belonen ons met hun bezoek en wij belonen de clubs met sponsoring hiervoor.” 

“Vanaf het moment dat de bijeenkomst voor Scoor voor je club is geweest en werd aangekondigd dat de papieren versie zou worden vervangen door de digitale versie in de Dappre app zijn clubs fanatiek bezig geweest om zegels te verzamelen. De laatste drie maanden is er daarom ruim 22.000 euro uitgekeerd. Officieel zijn zegels maar een half jaar na uitgifte geldig; echter kwamen er nog zegels binnen van de afgelopen elf jaar met het Jumbo logo. Wij hebben natuurlijk niet moeilijk gedaan en alles gewoon uitgekeerd. Daarmee hebben wij een mooie overgang kunnen maken naar Scoor voor je club en is er een flinke pot naar de clubs gegaan.”

Scoor voor je club!
“Er wordt al flink gespaard via de Dappre app”, zegt Hollak. “Vanaf de opening op 24 mei 2023 tot en met eind juni is er al een bedrag van 3.799 euro gespaard. Van juni 2023 tot en met mei 2024 gaan wij voor een bedrag van 27.000 euro uitkeren.” Scoor voor je club gaat via de Dappre app op je telefoon. Je zoekt in de app de club die je wilt steunen, je koppelt je bankrekening en de rest gaat vanzelf. Je kan daarna nog meer clubs toevoegen die je wilt steunen en deze kan je ook op elk moment weer uitzetten.

Klanten loyaliteit
“Wij steunen hiermee de gemeenschap en het verenigingsleven die zo belangrijk is voor het welzijn van mensen. Klanten weten dat als ze bij Jumbo Hollak boodschappen doen er ook steun is voor de gemeenschap omdat er 113 stichtingen, verenigingen en clubs financieel worden geholpen. Dat geeft ook klanten een goed gevoel en daardoor hebben wij een erg loyale klantenkring opgebouwd. Daar zijn wij dankbaar voor en wij hopen dit nog vele jaren te kunnen doen”, zegt Hollak!

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden