Zondag 7 mei staan de kramen op de Pleinmarkt in Baak weer tjokvol leuke en bruikbare spullen. Foto: Alice Rouwhorst
Zondag 7 mei staan de kramen op de Pleinmarkt in Baak weer tjokvol leuke en bruikbare spullen. Foto: Alice Rouwhorst

Jaarlijkse Pleinmarkt in Baak

Maatschappij

BAAK - Op zondag 7 mei is het weer tijd voor de jaarlijkse Pleinmarkt in het centrum van Baak. De poorten van de markt rondom de St. Martinuskerk aan de Pastoriestraat gaan om 10.00 uur open. Parkeren kan in het centrum van Baak in de omliggende straten. 

Iets leuks voor een prikkie
Voor een klein bedrag kan de bezoeker de nieuwe eigenaar worden van onder andere serviesgoed, glazen, keukengerei, bloempotten, vazen, hobbymateriaal, tuingereedschap, speelgoed, puzzels, boeken, curiosa, kleding en natuurlijk stekjes en planten.
Het laatste uur van de markt tussen 14.00 en 15.00 uur is het ‘Happy Hour’. Voor 2 euro kan een tas gekocht worden en worden gevuld met alle artikelen die nog niet verkocht zijn. Daarna is de pleinmarkt afgelopen en sluiten de hekken.

Bruikbare spullen halen of brengen
Voor alle inwoners van Baak, waaronder ook het buitengebied, geldt dat op zaterdag 6 mei alle goed bruikbare spullen aan de weg gezet kunnen worden. Vrijwilligers van de Pleinmarkt komen deze goederen tussen 9.00 en 12.00 uur ophalen. Goederen mogen natuurlijk ook gebracht worden naar de Pastoriestraat te Baak binnen hetzelfde tijdsbestek. Witgoed, meubels of beeldschermen worden niet mee- of aangenomen in verband met de hoge afvoerkosten.

Goed doel
Voor de Pleinmarkt geldt een entree van 2 euro voor volwassenen. Kinderen tot zestien jaar kunnen gratis naar binnen. Een groot deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan KIKA. Bel voor eventuele informatie naar de organisatie: Gonny Reijmers (06-23465773), Thijske Bartels (06-27377943) of Trees Schut (06-27406074).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant