Gerda Masselink neemt als secretaris afscheid van De Zonnebloem. Foto: Desiree van Gorp

Gerda Masselink neemt als secretaris afscheid van De Zonnebloem. Foto: Desiree van Gorp

Zonnebloem afd. Hengelo-Keijenborg neemt afscheid van secretaris Gerda Masselink

Maatschappij

HENGELO/KEIJENBORG - Tijdens de algemene ledenvergadering woensdagavond 11 januari werd er afscheid genomen van secretaris Gerda Masselink, zij heeft deze functie veertien jaar met veel enthousiasme vervuld. Ze is altijd secretaris geweest, maar uiteraard heeft ze haar hulp ook op andere vlakken aangeboden, een allround bestuurslid dus. Gerda blijft nog wel beschikbaar als vrijwilligster en is bereid om het nieuwe bestuur goed op weg te helpen. Gelukkig zijn ze, zoals ze zelf zegt, nog lang niet van haar af.

Deze laatste vergadering fungeerde zij tevens als voorzitster omdat er tijdens de vergadering drie nieuwe bestuursleden, waaronder een nieuwe voorzitter, werden benoemd. Dit moet zoals het hoort uiteraard eerst door de leden goedgekeurd worden.

De opvolgster van Gerda is Desiree van Gorp, de nieuwe voorzittersrol wordt ingevuld door Gerard Mantel en Jan Huttinga komt in het bestuur voor het bezoekwerk. De leden gaven unaniem hun goedkeuring en de afdeling Hengelo-Keijenborg is blij met deze nieuwe mensen zodat deze nu weer volledig en op volle sterkte verder kan gaan.

Voor het komend jaar is mevrouw Thea Giesen aftredend, zij is bestuurslid activiteiten. Er wordt dus nog iemand gezocht om haar te vervangen. Wie interesse heeft om iets te betekenen voor de Zonnebloem, neem dan gerust eens contact op. Dit hoeft uiteraard niet meteen een bestuursfunctie te zijn.

Verder werden er tijdens deze bijeenkomst ook nog twee andere dames in het zonnetje gezet daar zij ook stopten als vrijwilligster. Olga Elsman neemt tijdelijk afscheid omdat zij zich in wil gaan zetten voor een ander goed doel. Dinie Rondeel neemt na 33 jaar afscheid als vrijwilligster, zij heeft zich meteen na de oprichting aangemeld en als ze even tijd vrij kon maken ging alles aan de kant voor de Zonnebloem. Vrijwel alle uitjes en vergaderingen was zij aanwezig en ook de meeste loten werden door Dinie verkocht. Had je ergens hulp voor nodig, Dinie kon je altijd bellen en ze zei nooit nee. Dinie wordt dit jaar 80, ze is nog erg kwiek en de hoop is dan ook dat ze nog lang mee mag gaan als gast naar verschillende uitjes.
Ook werden het jaar- en financieel verslag over 2022 goedgekeurd door de leden en na afloop van de vergadering was er nog een drankje en een hapje en gelegenheid om elkaar de beste wensen voor een mooi nieuw jaar over te brengen en uiteraard om kennis te maken met de nieuwe bestuursleden. Op naar een mooi 2023 met veel gezellige uitstapjes voor de gasten en vrijwilligers!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant