Gezelligheid en enthousiaste dansparen bij de eerste Balroomdance in De Herberg. Foto: Rob Schmitz

Gezelligheid en enthousiaste dansparen bij de eerste Balroomdance in De Herberg. Foto: Rob Schmitz

Groots kerstbal met live muziek bij De Herberg

Maatschappij

‘Kom in beweging en dans’

Door Liesbeth Spaansen

BRONCKHORST/VORDEN – Op donderdagavond 15 december wordt de tweede dansavond ‘Ballroomdance 55+’ gehouden in de zaal van De Herberg in Vorden. Na de eerste, zeer gezellige avond, staat de tweede avond in het teken van kerst. Dit kerstbal is van 19.30 tot circa 23.00 uur. Zaal open om 19.00 uur.

Marcel Leferink nodigt liefhebbers vanuit de hele gemeente Bronckhorst uit om naar Vorden te komen. “De mensen die er de eerste avond bij waren, hebben erg genoten”, laat hij weten. Hij stond die avond met zijn vrouw Maarya op de dansvloer om met de muziek van het Duo Een & Ander, Erik Knoef en Anita Oldenhave de quickstep, Engelse wals, tango, rumba, chachacha en jive te dansen. “Voor het kerstbal zorgt het Duo voor sketches en heerlijke dansmuziek in kerstsfeer.”

Graag ontmoeten de organisatoren deze dansavond, het kerstbal, meer mensen. René Brummelman zal de zaal van De Herberg helemaal in stijl aankleden. Het zou fijn zijn, wanneer ook de gasten zich enigszins feestelijk kleden.

Iedereen is welkom, ook als je niet kan of wil dansen. Gezelligheid staat voorop. “Er was in oktober zelfs een paar gasten alleen gekomen, waarvan er uiteindelijk twee samen op de dansvloer stonden. Die verbinding, daar genoten wij ook van.” Marcel laat weten dat het kerstbal een half uur langer duurt. “We kregen te horen dat het best snel afgelopen was, daar hebben we nu meteen iets aan gedaan. Maarya en ik vonden het ook te vroeg.”

Kaarten zijn nu al bij de zaal verkrijgbaar, in de voorverkoop kosten deze 10 euro per persoon. Het is ook mogelijk om ze bij Marcel Leferink persoonlijk te reserveren. Wie aan de zaal een kaartje koopt, betaalt 12,50 euro.

Na het kerstbal van 15 december staan voor 16 februari en 20 april 2023 Ballroomdance-avonden in De Herberg op het programma.

Marcel en Maarya op de dansvloer bij de eerste Balroomdance in De Herberg. Foto: Rob Schmitz
Gezelligheid en enthousiaste dansparen bij de eerste Balroomdance in De Herberg. Foto: Rob Schmitz
Anita Oldenhave en Erik Knoef, Duo Een & Ander treden op. Foto: Rob Schmitz

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden