Silvie Bergervoet bij de tijdelijke ruilkast Keijenborg. Foto: PR

Silvie Bergervoet bij de tijdelijke ruilkast Keijenborg. Foto: PR

Keijenborg en omstreken trekt ruimhartig knip voor project Ruilkast

Maatschappij

KEIJENBORG - De inwoners van Keijenborg hebben zich weer van hun beste kant laten zien bij het Project Ruilkast Keijenborg. Het streefbedrag voor de aanschaf van een Ruilkast en tafels voor de koffiehoek in Dorpshuis De Horst werd ruimschoots gehaald. De crownfundingsactie mikte op 2500 euro, maar er kwam maar liefst 3196 euro binnen.

Het project, met ondersteuning van Samen voor de Buurt-Regiobank is daarmee met succes afgesloten. Firimass BV, zelfstandig adviseur van RegioBank wenst de vrijwilligers van De Horst veel succes met de Ruilkast.
De hoge opbrengst kwam mede door de loterij. Alle loten werden verkocht en de organisatie kon veel mensen blij maken met mooie prijzen die door bedrijven en particulieren belangeloos beschikbaar waren gesteld. Veel dank gaat ook uit naar de donateurs die het project zo vrijgevig hebben gesteund. Het blijkt: samen voor de buurt werkt!
De koffiehoek is al open, ook al zijn de tafels nog in bestelling. De Ruilkast is vanaf 21 november in gebruik. Tot de nieuwe kast er is wordt de oude boekenkast gebruikt.
De voorlopige openingstijden van de Ruilkast zijn: maandag, dinsdagavond en woensdagmiddag, dan is de beheerder aanwezig. Meer informatie op de website van De Horst.


www.dorpshuisdehorst.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden