Ineke Roetman (l.) krijgt lovende woorden van Gerda Masselink. Foto: PR

Ineke Roetman (l.) krijgt lovende woorden van Gerda Masselink. Foto: PR

Zonnebloem Hengelo/Keijenborg neemt afscheid van voorzitter

Maatschappij

HENGELO - Op de afdelingsvergadering van de Zonnebloem afd. Hengelo/Keijenborg heeft Ineke Roetman na vijf jaar afscheid genomen als voorzitter. Zij werd in het zonnetje gezet door secretaris Gerda Masselink die Ineke als dank voor haar werk een bloemetje en een koffiepakket aanbood. Door haar vertrek is er in het bestuur een vacature ontstaan.

De penningmeester kon vervolgens twee financiële meevallers melden. Dankzij veel stemmen op de Club Support actie van de Rabobank kreeg de afdeling maar liefst 463 euro bijgeschreven. En er kwam ook een extraatje binnen van het Katholieke Vrouwennetwerk Zij-actief Hengelo/Keijenborg. Deze organisatie stopte en verdeelde haar gelden over meerdere doelen. De Zonnebloem was heel blij met de 215 euro die de afdeling hieruit kreeg.
Andere punten van de vergadering waren onder meer het vaststellen van de begroting voor 2023, die een klein tekort vertoont, en het bespreken van de activiteiten voor 2023 zoals Rondje Bronckhorst, kerststukjes maken, deelname Roll-over Bronckhorst en het diner bij het Graafschap college.
Het bestuur kon trots melden dat de oproep in het voorjaar in de 3000 verspreide flyers voor nieuwe vrijwilligers en de daaraan gekoppelde lotenverkoop een goede uitkomst heeft gebracht. Maar liefst acht nieuwe vrijwilligers bezochten de eerste twee vergaderingen. Zij beginnen op 24 november aan de cursus ‘Aan de slag bij de Zonnebloem’.
Meer informatie over de vacature voor het voorzitterschap via e-mail gwm.masselink@gmail.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden