Bij het Oranje comité Vierakker-Wichmond zijn de voorbereidingen van een gezellige Feestweek in augustus weer in volle gang. Foto: Paul Harmelink
Bij het Oranje comité Vierakker-Wichmond zijn de voorbereidingen van een gezellige Feestweek in augustus weer in volle gang. Foto: Paul Harmelink

Feestweek Vierakker-Wichmond met ‘Fiets ‘m dr in’ en ‘Magic Dinner’

Maatschappij

VIERAKKER/WICHMOND - Het Oranje comité Vierakker-Wichmond is er weer druk mee: de voorbereidingen voor de zeer gezellige Feestweek in augustus zijn in volle gang. Eindelijk weer een Feestweek als vanouds, met dit jaar wel een paar nieuwe activiteiten. Het belooft hoe dan ook een erg gezellige week te worden voor jong en oud. 

Het eerste van de nieuwe activiteiten in het programma is een ‘Magic Dinner’  op vrijdagavond 26 augustus, ter overbrugging van de tijd tussen volksspelen en de feestavond. De deelnemers kunnen  genieten van een buffet en er is een zeer leuke act tijdens het eten. Dit alles zal plaatsvinden in de feesttent. Voor het diner zijn maximaal honderd kaarten beschikbaar.
Daarnaast organiseert het Oranje comité dit jaar voor sportieve dorpsgenoten ‘Fiets ‘m dr in’ - een leuk en erg humoristisch onderdeel dat zaterdagmiddag 27 augustus wordt gehouden. Het programma dat vroeger bij de Tros werd uitgezonden. Men mag in teams van drie personen meedoen en er is geen garantie dat iedereen helemaal droog blijft.
Bij het tv-programma was het de bedoeling om met een fiets over een plank de andere kant van een haventje te bereiken. Nu is er in Wichmond geen haventje, dus hoe gaan ze dat nou doen? Dat is en blijft de vraag tot en met 27 augustus. Want de ‘Fiets ‘m dr in’-commissie heeft hier bijzonder originele en spectaculaire oplossingen voor bedacht. Daar wil je uiteraard bij zijn en aan meedoen. De inschrijving voor dit onderdeel start op zaterdag 10 juli om 0.00 uur, via het e-mailadres fietsumderin22@gmail.com. En meld je snel aan, want vol is vol. Iedereen die van de basisschool af is mag meedoen.

Feestweekprogramma
- Vrijdag 19 augustus: 19.00 uur: vogelschieten en vogelgooien bij ‘Bij Ludger’.
- Zondag 21 augustus: 10.00 uur: openluchtdienst bij protestantse kerk Wichmond; 13.00 uur: oriënteringsrit, start bij ‘Bij Ludger’.
- Vrijdag 26 augustus: 14.00 uur: kinder- en volksspelen op kermisterrein; 18.00 uur: Magic Dinner: 21.00 uur: feestavond in tent met New Leaf.
- Zaterdag 27 augustus: 14.00 uur: Fiets ‘m dr in op kermisterrein; 21.00 uur: prijsuitreiking Fiets ‘m dr in! + feestavond met Fantix en dj Titom.
- Zondag 28 augustus: 14.00 uur: grote optocht in Wichmond: 16.00 uur: prijsuitreiking & feest met Millennium Showband.

Voorpret
Meer informatie volgt binnenkort. In de tussentijd is er voorpret op te doen op de Facebookpagina van het Oranjecomité Vierakker-Wichmond waar leuke nieuwtjes en video’s zullen worden gedeeld.  

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden