Bouke Hollak geeft hoog sponsorbedrag weg aan deelnemers van de spaaractie 'Scoor voor je club'. Foto: Jumbo Hollak Zelhem
Bouke Hollak geeft hoog sponsorbedrag weg aan deelnemers van de spaaractie 'Scoor voor je club'. Foto: Jumbo Hollak Zelhem

Jumbo Hollak sponsort gemeenschap met 45.522 euro

Economie

ZELHEM – “Jumbo Hollak heeft in 2023 45.522 euro besteed aan sponsoring van verenigingen, goede doelen en stichtingen in de buurt”, zegt Bouke Hollak. “Meer dan 100 stichtingen hebben het afgelopen jaar mee gespaard met de ‘Sponsorzegels’ en ‘Scoor voor je club’. Wij zijn blij dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan grote en kleine verenigingen en stichtingen in de gemeenschap.”

“In verband met de overgang naar ‘Scoor voor je club’ zijn wij gestopt met de sponsorzegel en dat heeft er voor gezorgd dat iedereen flink zijn best heeft gedaan om nog ‘oude’ zegels uit keukenlaadjes te halen. Uiteindelijk is er tot en met juli 2023 30.541 euro aan sponsorzegels uitgekeerd. Met ‘Scoor voor je club’ gaat het ook erg goed”, zegt Hollak. “Tot en met december 2023 is er via de Dappre app al 14.981 euro gespaard voor alle ‘clubs’. We zien daarnaast steeds meer gebruikers op de app dus dat is ook fijn om te zien.”

Laat geen geld liggen voor jouw ‘club’!
“Wij zien nog wel behoorlijke kansen voor clubs om meer geld binnen te halen via Dappre”, zegt Hollak. “Het aantal gebruikers bij verenigingen kan nog flink omhoog. Door actief leden op de Dappre app te begeleiden kan je als club veel meer geld ontvangen. Het zou zonde zijn als je als club geld zou laten liggen.
Met een digitale Scoor voor je Club kaart scoor je bij iedere aankoop bij Jumbo Hollak. Als je betaalt via pin, scoor je automatisch voor een of meerdere clubs naar keuze én voor jezelf. In de Dappre app zie je precies hoeveel Jumbo Hollak in je spaarpot heeft gestopt”, legt Hollak uit. “Elke maand gaat het gescoorde bedrag automatisch naar de club(s) waar jij een

Digitale Clubkaart van hebt. Je kunt ook scoren voor bijvoorbeeld jouw contributie van jouw club lidmaatschap. Er zijn al meer bedrijven in de regio Zelhem die ook meedoen aan Scoor voor je club. In de Dappre app kan je zien waar je allemaal kan sparen voor jouw club.”

Scoor nu dubbel voor jouw club!
“Tot en met 12 februari 2024 scoor je nog dubbel zoveel geld voor jouw club”, zegt Hollak. “Normaal scoor je 1% tot 25 euro en 2% boven de 25 euro van jouw kassabonbedrag voor jouw club. Tijdens de actieperiode scoor je nu 2% tot 25 euro en 4% boven de 25 euro van jouw kassabonbedrag. Clubs zijn de spil van de maatschappelijke samenleving en families dus dat moeten wij koesteren.”

Veilige app
“Wij krijgen soms de vraag of het veilig is om jouw bankrekening te koppelen aan de app Dappre. Ja! Dit is zeer veilig en gaat via Klarna”, zegt Hollak met nadruk. “Het is net zo veilig als elke andere normale aankoop die je doet via het internet waarbij je eigenlijk hetzelfde doet met afrekenen. Het enige verschil is juist dat je geen mailadres en wachtwoord gebruikt die je bij veel andere apps of websites wel moet gebruiken. Mailadressen en wachtwoorden zijn te hacken, een koppeling met de bankrekening niet. Er wordt in de Dappre app elke keer na 90 dagen ook weer gevraagd om opnieuw toestemming te geven aan Klarna. Doe je dat niet dan vervalt de koppeling. Je kan je dan wel op ieder moment weer aanmelden.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden