Foto: Oortgiese Campers

Foto: Oortgiese Campers

Grote Najaar Show Oortgiese Campers in Baak

Economie

BAAK - De herfst is nu toch echt begonnen! Temperaturen dalen, het weer wordt guur, de bladeren kleuren weer prachtig en de dagen worden korter. Niet perse het moment om aan een camper vakantie te denken. Niets is echter minder waar, want het loopt nu juist storm bij Oortgiese Campers. Het najaar is altijd al een periode geweest waarin veel mensen hun vakantieplannen voor de zomer al weer vastleggen of hun droomcamper aanschaffen. Vandaar ook de grote najaarsshow op zaterdag 4 en zondag 5 november.

Het 8000m2 grote terrein van Oortgiese Campers staat dit weekend weer gevuld met allerlei soorten campers, van klein tot heel erg groot. Integraal, half integraal, bus campers en alkoof, en natuurlijk de Thor Ace met slide out, ze staan er allemaal. Weer een mooie gelegenheid dus om de verschillen tussen alle modellen te ervaren. 

Daarbij wordt het merk Etrusco gepresenteerd waarvan Oortgiese Campers dit jaar Dealer is geworden. Etrusco wat onder de Hymer groep valt wordt in de fabriek van Laika gebouwd. Etrusco kenmerkt zich door zijn moderne en frisse uitstraling gecombineerd met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn erg enthousiast over het merk aldus Janno van Oortgiese campers.” Wij hebben dit seizoen voor het eerst een aantal campers ingezet in onze verhuur en die zijn door zowel ons, als onze huurders erg goed ontvangen.” Op de show zullen een aantal modellen te zien zijn en tevens zullen er een aantal nieuwe campers beschikbaar zijn voor verkoop.

De vraag naar campers blijft ongekend groot. Zowel de huurcampers als de campers voor de verkoop zijn nog steeds niet aan te slepen. 

De productie van nieuwe campers komt al wel weer iets beter op gang maar is nog steeds problematisch. Levertijden zijn nog steeds erg lang en met name de campers met automaat zijn slecht of niet leverbaar. Grootste veroorzaker van de slechte leveringen blijft de moeizame levering van bus chassis. Alle merken hebben inmiddels wel meerdere merken bus geïntroduceerd om hiervan minder afhankelijk te zijn. Zo zijn onder andere , Ford, Citroen, Peugeot en Volkswagen erbij gekomen en is het aandeel Fiat bussen aanzienlijk kleiner geworden in camper land. 

 De vraag naar tweedehands campers blijft door de slechte levering van nieuwe campers dus erg groot. De campers die voor verkoop binnen komen halen soms niet eens de website, omdat deze al verkocht worden voordat er een advertentie gemaakt kan worden.

Ook de vraag naar huurcampers blijft nog steeds erg groot. Voor mensen die nog twijfelen over koop en die verschillende modellen willen proberen is huren natuurlijk een perfect alternatief. Ondanks dat de huurvloot van Oortgiese Campers nu al rond de 60 campers groot is, zijn sommige periodes voor 2024 nu al weer volgeboekt.

Tijdens de Najaar Show van zaterdag 4 en zondag 5 November is de locatie van Oortgiese Campers weer omgetoverd tot een feestelijk show terrein met meer dan 8000m2 aan camperplezier! Er zal een mooie selectie aan occasions te zien zijn en ook een deel van de huurvloot zal weer verkocht gaan worden. Tevens zullen er een aantal nieuwe Etrusco campers voor de verkoop beschikbaar zijn. Voor wie wil huren staan alle verschillende huur modellen klaar, zodat men goed kan vergelijken wat de ideale camper is.

Tijdens de feestelijke show zal er uiteraard weer een hapje en een drankje zijn. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur op Dambroek 16A in Baak. Meer informatie hierover of over alle verkoop Campers op onderstaande site of 085-773-1022.


oortgiese-campers.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden