De nieuwe cartoon puzzel van Zelhem. Foto: Jumbo Hollak
De nieuwe cartoon puzzel van Zelhem. Foto: Jumbo Hollak

Spaar voor cartoon puzzel Zelhem

Economie

ZELHEM - Vanaf woensdag 1 november spaar je bij Jumbo Hollak Zelhem voor de ‘Cartoon Puzzel Zelhem’! Een leuke cartoon puzzel met daarop verschillende ‘landmarks’ van het mooie Zelhem. 

“Na het succes van de Bigshopper Cartoon Zelhem volgt nu de Cartoon Puzzel Zelhem”, zegt Bouke Hollak, ondernemer van Jumbo Hollak Zelhem. “In Zelhem en omstreken zijn er al meer dan 3000 bigshoppers die het straatbeeld opfleuren met een mooie Zelhem Cartoon. De reacties zijn overweldigend geweest en we hebben al diverse tassen naar allerlei windstreken in Nederland moeten opsturen. Zo kwam er bijvoorbeeld het verzoek vanuit Zeeland van een oud-Zelhemmer of ze deze mooie Zelhem tas konden ontvangen met de post. Daar hebben wij natuurlijk aan meegewerkt.”

“De vraag die wij met de introductie van de tassen al snel kregen van klanten was of er ook een puzzel komt van deze mooie tas. De cartoon heeft namelijk veel gelijkenissen met de tekeningen van de bekende cartoon puzzels. Deze klanten hebben wij toen al gerustgesteld door te vertellen dat er ook een puzzel gaat komen van deze cartoon”, zegt Hollak. “Die hebben wij tegelijk met de tassen besteld en worden speciaal voor ons gemaakt. Dit is natuurlijk een geweldig cadeau voor Sinterklaas en Kerst om te geven en te krijgen.”

“Iedere puzzelaar wil deze Zelhemse cartoonpuzzel hebben, of je nu een getrainde of een beginnende puzzelaar bent. De afbeelding is uniek, speciaal voor Jumbo Zelhem getekend en staat boordevol bezienswaardigheden uit Zelhem. Met 1000 stukjes is deze puzzel uitdagend om te maken en heb je urenlang puzzelplezier. Een aanwinst voor je spelletjeskast! De spaaractie start vanaf woensdag 1 november 2023 en voor deze actie geldt OP=OP. Bij elke 10 euro besteding ontvang je een spaarzegel. Met twaalf zegels is de spaarkaart vol en dan is de puzzel van 29,95 euro voor slechts 14,95 euro te koop bij Jumbo Hollak Zelhem.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden