Marijke Rensen. Foto: PR

Marijke Rensen. Foto: PR

‘Bij Toos’ verbindt de Achterhoek met lokale kerstpakketten en relatiegeschenken

Economie

ZELHEM - Bij Marijke Rensen van ‘Bij Toos’ is het altijd kerst. “Ik hou van de winter en met name van de feestdagen”, zegt ze terwijl ze lachend om zich heen kijkt in de sfeervol ingerichte showroom. De Zelhemse heeft al ruime ervaring in het samenstellen van kerstpakketten en het verzorgen van originele cadeaus en relatiegeschenken.

“Sinds vorig jaar heb ik er mijn eigen bedrijf van kunnen maken, iets waar ik heel blij mee ben. Ik heb er bewust voor gekozen om uitsluitend met Achterhoekse ondernemers te werken. Ik geloof in de kracht van de lokale verbinding en zeg meer dan eens: ‘In de Achterhoek hebben we genoeg in huus!’ Er zijn zoveel mooie bedrijven in onze regio, daar wilde ik graag mee samenwerken. Een mooie lokale samenwerking is bijvoorbeeld die met Berendhaus uit Terborg.”

“Wat mijn bedrijf uniek maakt, is de persoonlijke aandacht voor elk pakket. Daarnaast denk ik graag creatief mee en zo komen we altijd tot een mooi geschenk. Sommige mensen vinden het leuk om het pakket zelf uit te zoeken. Dat kan heel mooi in de showroom waar een zeer ruime keuze is. Anderen vinden het prettiger om een budget af te geven en zich te laten verrassen. Door gerichte vragen te stellen over de ontvangers van het pakket weet ik wat bij het bedrijf en haar medewerkers past.”

Bij Toos richt zich op kleine en middelgrote bedrijven. “Juist in deze bedrijven is er niet altijd de tijd om een origineel kerstpakket uit te zoeken en komen ze noodgedwongen bij de groothandel.” Dat is jammer volgens Marijke, want ook voor kleinere aantallen kan ik maatwerk bieden.

Als je graag zelf je pakket wilt uitzoeken in de showroom is het handig om niet te lang te wachten met het maken van een afspraak. “De levertijden en prijzen zijn in deze tijd erg onzeker, daarom begin ik graag op tijd. Kijk voor inspiratie alvast op mijn website! Drink ik binnenkort met jou een kopje koffie of thee met een kerstkransje?”


www.bijtoos.nl

Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden