Het team van de ClédingkanTine. Foto: PR

Het team van de ClédingkanTine. Foto: PR

Na twee jaar weer een ClédingKanTine

Economie

HENGELO – Op 10 maart is sinds twee jaar weer een nummerverkoop van de ClédingkanTine. Deze wordt gehouden bij Zwembad Het Elderink aan de Elderinkweg 1 in Hengelo Gld. van 18.00 tot 19.00 uur. Donderdag 24 maart is de dag van de beurs, een heuse winkel waar je rustig kunt snuffelen, passen en er is zelfs aan een kopje koffie of thee met wat lekkers gedacht. De Tiener/ Damesbeurs is van 11.00 tot 20.00 uur bij Zwembad Het Elderink.

Wie herkent niet een overvolle kledingkast, waar kleding hangt dat niet meer wordt gedragen. Verkopen kan via de ClédingkanTine. Kom een verkoopnummer halen bij de ClédingkanTine en breng je kleding in. Voor 2 euro zijn 24 prijsstickers te koop om je kleding zelf thuis te prijzen. De dames van de Cledingkantine richten voor een dag een pop-up winkel in en zij verkopen de ingeleverde kleding.
Voor deze beurs mag zomerkleding vanaf maat 176 / S en alle grotere maten hierboven worden gebracht, en schoenen, tassen en riemen zijn ook van harte welkom.

Kleding inleveren kan op woensdag 23 maart tussen 18.00 en 18.30 uur. Vrijdag 25 maart tussen 11.00 en 12.00 uur kan het restant kleding en de envelop met verdienste worden opgehaald. Overgebleven kleding mag ook worden geschonken aan een goed doel.
Lijkt het je leuk om te komen helpen? Stuur dan een berichtje naar: info@cledingkantine.nl of stuur een berichtje via de facebookpagina.


www.cledingkantine.nl 

Facebookpagina De ClédingkanTine

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden