Floor Wittink. Foto: PR

Floor Wittink. Foto: PR

Bijzonder vertelconcert in Theater Onder de Molen

Cultuur

LINDE - De programmeurs van Theater Onder de Molen hebben opnieuw een bijzonder concert binnengehaald. Op zondagmiddag 25 februari geeft Floor Wittink een zgn. ‘vertelconcert’ voor volwassenen. In haar programma ‘Misschien wisten zij alles’ smeedt zij verhalen van Toon Tellegen en muziek van onder meer Schubert, Chopin en Ravel aaneen.

Zichzelf begeleidend op piano en saxofoon speelt en vertelt Floor enkele van de 214 intieme, filosofische en soms absurdistische verhalen over de mier en andere dieren uit het gelijknamige boek van schrijver, arts en dichter Tellegen. Muziek en vertellingen vormen een subtiele eenheid, die ontroert, verrast en je laat wegdromen.  Dit vertelconcert is gemaakt voor volwassenen; om te relativeren, inwendig te grinniken of een traantje weg te pinken. De reactie van Toon Telligen zegt genoeg: “Dank je wel voor je prachtige voorstelling!”

Floor Wittink
Floor Wittink is een pianospelende saxofoniste, ademcoach, auteur, workshopleider en verteller. Het overbrengen van een verhaal, in noten of in woorden, is haar passie. Even in een andere wereld komen, ontroeren, relativeren en je verbinden met iets wat boven het alledaagse leven staat. De ademhaling is een schakel tussen gevoel, geest en lichaam én muziek. Haar fascinatie voor de adem als blazer breidde ze uit met een opleiding tot ademcoach. Zij helpt inmiddels (amateur)musici; blazers en zangers om samen met de ademhaling mooie muziek te maken.

Het concert begint om 15 uur. Kaarten kosten 12,50 euro. Reserveren wordt geadviseerd, want er is nu al veel belangstelling, en kan via de website van Theater Onder de Molen.


www.theateronderdemolen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant