Onder de Molen heeft extra steun van het publiek keihard nodig. Foto's: PR

Onder de Molen heeft extra steun van het publiek keihard nodig. Foto's: PR

Theater Onder de Molen zoekt ‘vrienden’ voor stralende toekomst

Cultuur

Exclusieve ‘vriendendiensten’ als dank voor financiële steun

Door Jan Hendriksen

VORDEN - Theater Onder de Molen in Linde, inmiddels geliefd bij een steeds groter aantal plaatselijke en regionale theaterbezoekers, doet een beroep op zijn gewaardeerde publiek. Om de toekomst te waarborgen en de kwaliteit van de voorstellingen te verbeteren is Onder de Molen een actie gestart om met een extra financiële bijdrage ‘Vriend van ons theater’ te worden.

Theater Onder de Molen in de Vordense buurtschap is kleinschalig, met een beperkt aantal plaatsen. Dat maakt het moeilijk om voor elke voorstelling de financiën rond te krijgen. Om te blijven verrassen en boeien is de steun van het publiek van onschatbare waarde. “Door een jaarlijkse bijdrage van slechts 25 euro (of meer) kunnen ‘vrienden’ een belangrijke rol spelen in het behoud van dit geliefde theater”, zegt pr-man Bert Vrieler.

Een ‘vriend’ van Onder de Molen geniet van exclusieve ‘vriendendiensten’, zoals een knipkaart voor vijf gratis drankjes tijdens pauzes van de voorstellingen, heeft voorrang op een eventuele reservelijst bij uitverkochte voorstellingen en ontvangt driemaal per jaar de programmafolder direct per e-mail. Bert Vrieler: “De bijdrage van ‘vrienden’ maakt voor het theater een wereld van verschil en draagt bij aan het behoud van dit toch unieke podium voor toekomstige generaties.”

Bijzonder
De 22 onbezoldigde vrijwilligers roepen dan ook op vandaag nog ‘Vriend van Theater Onder de Molen’ te worden om er - met behoud van kwaliteit - voor te zorgen dat anderen in de toekomst kunnen blijven genieten van dit prachtige en bijzondere theater in Linde.

Meer informatie en aanmelding op de website of via e-mail pr@theateronderdemolen.nl.


www.theateronderdemolen.nl/vrienden

Het theater heeft slechts een beperkt aantal zitplaatsen. Foto: PR
De molen van Linde. Fot: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit