Gezelligheid en enthousiaste dansparen tijdens de dansavonden. Foto: Rob Schmitz

Gezelligheid en enthousiaste dansparen tijdens de dansavonden. Foto: Rob Schmitz

Kulturhus in kerstsferen met live muziek

Cultuur

VORDEN – Op vrijdagavond 22 december wordt alweer de tweede dansavond van dit dansseizoen ‘Dansen voor 55+’ gehouden in de zaal van het Kulturhus in Vorden. Dit feestelijke Kerstbal begint om 20.00 uur tot circa 23.30 uur. Zaal open om 19.30 uur.

Door Liesbeth Spaansen

Marcel Leferink en zijn vrouw Maarya zijn heel tevreden over de liefhebbers vanuit de hele gemeente Bronckhorst die op de lijst staan. “Het was met het herfstbal weer erg gezellig. Al zeker vijfentwintig dansers komen naar Vorden voor onze dansavonden. De zaal van het Kulturhus is er groot genoeg voor en ook op de dansvloer is voldoende ruimte om heerlijk te dansen op de muziek van het Duo Een & Ander.” Erik Knoef en Anita Oldenhave zorgen voor een quickstep, Engelse wals, tango, rumba, chachacha en jive. “Zij staan op een laag podium voor het grote toneel in de zaal. Voor het kerstbal zorgen ze uiteraard voor sketches en dansmuziek in kerstsfeer.” 

Marcel en Maarya hopen dat meer dansliefhebbers de moeite nemen om uit hun stoel te komen en te gaan dansen met kerst. “Bewegen is ook nog eens heel gezond en belangrijk”, benadrukt hij. “En breng vooral vrienden en bekenden mee!” De zaal van het Kulturhus wordt in kerstsfeer gebracht. “Voor dit Kerstbal zou het kerstkledingadvies dan ook feestkleding zijn.” 

Voorverkoop van de entreekaarten à 12,50 euro is begonnen. Aan de zaal kost een kaart 15,00 euro. Voor het reserveren van kaarten voor de dansavond en andere informatie, bel Marcel Leferink, 06-53761091. “Bellen is reserveren. Betalen kan dan aan de zaal”, vult Marcel aan. “We zitten wel in de zaal, daar is het warm en gezellig en kunnen wij dan ook al gaan dansen. Maar we zien natuurlijk de nieuwe dansers wel binnenkomen om hen te kunnen verwelkomen!”

Op het programma staan na het Kerstbal op 22 december, het Valentijnsbal in het nieuwe jaar 16 februari, en tot slot het Lentebal op 19 april.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit