De wagen Barbie The Movie van bouwgroep Julianalaan / Gouden Driehoek werd gedeeld eerste, maar bemachtigde ook de publieksprijs. Foto: Gerwald Harmsen

De wagen Barbie The Movie van bouwgroep Julianalaan / Gouden Driehoek werd gedeeld eerste, maar bemachtigde ook de publieksprijs. Foto: Gerwald Harmsen

Wagens ‘Het Wilde Westen’ en ‘Barbie The Movie’ winnen optocht Steenderen

Cultuur

Gedeelde eerste plek is niet eerder voorgekomen

STEENDEREN – De drukbezochte Steenderense Kermisoptocht stond op het programma voor zaterdag 16 september. De gedeelde eerste plek voor de wagens ‘Het Wilde Westen’ en ‘Barbie The Movie’ maakte de 45ste editie van de optocht memorabel!

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde optocht. De wagen Casino Las Vegas van Keet Holsen heeft belangeloos meegedaan aan de optocht. De kermiscommissie wil deze groep uit Hummelo bedanken voor hun waardevolle bijdrage!
De puntentelling en de scores worden op 22 september 2023 op de Evaluatieavond toegelicht. Deze avond zal plaatsvinden om 20.00 uur in de Seven Steenen.

UITSLAGEN
Grote wagens: Gedeelde eerste plek: Het Wilde Westen van bouwgroep Generatie Z en Barbie The Movie van bouwgroep Julianalaan / Gouden Driehoek. 3. Volmaakte illusie van Last Minute, 4. Een (te) lang kabinet van de Landlustweg, 5. Echte meisjes op Excursie van Constructie Queens, 6. Vikings van De Jeugd, 7. Camping Kastelano van de Kastanjelaan en 8. Ziekenhuis Steenderen van de Asociale Werkplaats.
Loopgroepen: 1. Vreemde Vogels – Van Import mo-j ’t hebben, 2. Ibiza Bar – Ibiza Girls, 3. Up – Spebi, 4. Wereld op z’n kop – De Clowns, 5. Plastic, It’s Fantastic – Dames Basteom.
Publieksprijs: Barbie The Movie – Julianalaan / Gouden Driehoek.
Aanmoedigingsprijs: Het Wilde Westen – Generatie Z.


www.steenderensekermis.nl

De wagen Het Wilde Westen van bouwgroep Generatie Z werd gedeeld eerste, maar kreeg ook de aanmoedigingsprijs. Foto: Gerwald Harmsen

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden