Expositie in de kapel van Bronkhorst. Eigen foto
Expositie in de kapel van Bronkhorst. Eigen foto

Kunstvriendinnen in kapel Bronkhorst

Cultuur

BRONKHORST - Ze exposeren samen: Truus Hiddink, Corrie Dinnissen, Ina Bijvank en Marga Zweers. Vanaf zaterdag 3 juni is de oude slotkapel, midden in het stadje Bronkhorst, het decor voor de expositie ruimte van beeldende kunst van het viertal.

Marga en Ina met kleurrijke, bonte, abstract/figuratieve, grote, kleine, grove en fijne schilderijen. Corrie met haar driedimensionale kleurrijke objecten van keramiek, soms met grillige luciferachtige uitsteeksels. Truus maakt sieraden door middel van glass painting, maar ook kristallen. Door verschillende kleuren of kleine veertjes te gebruiken, krijgt ze de mooiste effecten. Ook bestaat de mogelijkheid om een assieraad te laten maken.
De vier kunstvriendinnen nodigen iedereen uit om in de week dat ze exposeren te komen genieten van hun werk. Van zaterdag 3 juni tot en met vrijdag 9 juni dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur. 

Ook het stadje zelf is een bezoek waard en het KunstGemaal net buiten Bronkhorst is een uniek plekje, ook om even na te genieten van de expositie, met zicht op de uiterwaarden van de IJssel.


galeriebronkhorst.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant