Jordi, adjudant Thomas, Robert, Prins Jody de Eerst en Lars. Foto: CV de Peardeknuppels

Jordi, adjudant Thomas, Robert, Prins Jody de Eerst en Lars. Foto: CV de Peardeknuppels

Welkom Prins Jody de Eerste bij De Peardeknuppels

Cultuur

HENGELO - Vrijdag de elfde van de elfde was het weer zover. Het jaarlijkse Prinsenbal gehad bij de Zwaan van C.V. de Peardeknuppels. Dit jaar was het thema van de avond ‘Foud to be a Farmer’. Zodra je residentie de Zwaan betrad trof je trekkers, vlaggen en overige decoratie aan die volledig aansloot bij het thema. Het was een waar boerenparadijs! 

Ook waren er tijdens het Prinsenbal diverse artiesten aanwezig zoals Zanger Maico en Boer Bennie. De volledige avond werd qua muziek verzorgd door Timo de Feesttijger. Ruim 200 Knollendarpers waren aanwezig in residentie de Zwaan en uitermate nieuwsgierig naar wie de nieuwe Prins zou worden...
Om iets over 11.00 uur was het moment daar en vond de bekendmaking plaats. Niemand minder dan Prins Jody de Eerste zwaait dit jaar de scepter over Knollendarp. Samen met zijn adjudant Thomas Wolbrink kijken zij enorm uit naar het carnavalsweekend in 2023. De voorbereidingen zijn al in volle gang en het carnavalsfeest zal gaan plaatsvinden op 17, 18 en 19 februari.
Tijdens het Prinsenbal werd er ook nog even stil gestaan bij het afscheid van een gewaardeerd raad van elf lid. Tom Kreunen zwaait helaas na jaren trouwe dienst af maar in zijn plaats komt Lars Reugebrink (beter bekend als Prins Lars de Eerste) terug als lid van de Raad van Elf. Tom, bedankt voor alle inzet en Lars, welkom bij de mooiste club van Nederland!

Thema van de avond ‘Foud to be a Farmer’. Foto: CV de Peardeknuppels

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden