De brochure van de Kunst4daagse Bronckhorst 2022. Foto: PR
De brochure van de Kunst4daagse Bronckhorst 2022. Foto: PR

Kunst4daagse deelnemers ontmoeten elkaar

Cultuur

BRONCKHORST/HALLE-HEIDE – De Kunst4daagse in de gemeente Bronckhorst wordt gelukkig nu wel georganiseerd en gehouden: van Hemelvaartsdag 26 mei tot en met zondag 29 mei. Voor de veertiende keer tonen vier dagen lang vele kunstenaars en galeriehouders in eigen of (gelegenheid)kunstlocaties hun werken aan een breed publiek. De werkgroep kunst4daagse ontmoet de deelnemers en genodigden voor de opening op woensdag 25 mei om 19.00 uur (tot 21.00 uur) in het Heidehuus aan de Halle Heideweg 22 in Halle-Heide.

Ook dit jaar is de werkgroep kunst4daagse erin geslaagd boeiende en afwisselende routes samen te stellen, waarlangs een grote verscheidenheid aan kunstwerken te zien en te bewonderen is. Tijdens de Kunst4daagse gaat het om het beleven van kunst en het verbinden van mensen door middel van kunst, terwijl en passant men van het buitengewoon mooie cultuurlandschap van onze gemeente kan genieten.

In het verlengde daarvan staat ook de informele opening in het teken van verbinden en beleven, dat wil zeggen kennis maken, elkaar ontmoeten, uitwisselen van ervaringen met andere exposanten in een ontspannen sfeer.

Belangstellenden die kennis willen maken met de kunstenaars en hun werk worden van harte uitgenodigd van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei de verschillende locaties te bezoeken. Bezoekers zijn vier dagen lang tussen 10.00 en 17.00 uur welkom. Alle fietsroutes zijn te vinden in de brochure die bij weekblad Contact is verspreid en staan eveneens op de website.


kunst4daagsebronckhorst.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden