Het innemende en muzikale duo Lara Leaves. Foto: Doon Voogt

Het innemende en muzikale duo Lara Leaves. Foto: Doon Voogt

Heel veel nieuwe muziek én een huwelijksaanzoek

Cultuur

Duo Lara Leaves speelt pop en luisterliedjes in Remigiuskerk

HENGELO - Ze zijn al vele jaren een duo, muzikaal en in de liefde. Het duo Lara Leaves uit Beek, Montferland, was altijd een groot succes bij festivals en feesten. Corona zette alles op z’n kop, maar nu zijn ze helemaal terug, enthousiaster en creatiever dan ooit. Zaterdagavond 12 maart treden ze op in de Hengelose Remigiuskerk.

Sander Thuss (43): “Corona was een drama, onze inkomsten vielen helemaal weg. Daarom hebben we tijdelijk een baan aangenomen en in onze vrije tijd heel veel nieuwe muziek gemaakt. Uiteindelijk zijn we nu beter en sterker dan ooit.” Maartje de Bruin (32): “De afgelopen tijd hebben we ook mooie momenten gehad. In de zomer hebben we opgetreden in een geïmproviseerd theatertje op het erf van een vriend. Heel erg leuk, en goed om onze nieuwe nummers uit te testen op een echt publiek.”
Lara Leaves is vooral bekend van close harmony covers van bekende popliedjes. En die zingen ze nog steeds. Sander: “Wij eren de groten van de pop: Beatles, Eagles, FooFighters, Lady Gaga, Fleetwood Mac, ABBA… Maar we spelen ook steeds meer eigen liedjes. Toen we een tijd uit elkaar waren én corona kwam bleek dat heel goed voor onze creativiteit. We hebben als razenden nieuwe nummers geschreven, over de liefde, over het thuis-zijn, over het leven.”
Maartje: “En nu zijn we er klaar voor, de agenda raakt weer vol. We staan te trappelen om onze nieuwe muziek te laten horen in die prachtige Hengelose kerk. Wij brengen overal sfeer, zéker in zo’n monumentale concertzaal.”
Ook mooi: onlangs deed Sander een huwelijksaanzoek. En Maartje zei ja. Het verhaal van Lara Leaves is duidelijk nog lang niet afgelopen.
Het optreden op zaterdag 12 maart begint om 20.00 uur. Toegang 10 euro.


www.vriendenvandehengeloseremigiuskerk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden