Van links naar rechts: Erik de Greef, Sylvia Breukink, Jan Takken, Lex van Ewijk, Eline Veenhuis en Dennis Wassenaar. Foto: BBS
Van links naar rechts: Erik de Greef, Sylvia Breukink, Jan Takken, Lex van Ewijk, Eline Veenhuis en Dennis Wassenaar. Foto: BBS

Mijncamperhuren.nl steekt BBS4 in trainingspakken

Algemeen

BRONCKHORST - Team BBS4 van Bronckhorst Badmintont Samen kan voortaan tussen de wedstrijden door de spieren in stijl warm houden. Zij ontvingen voorafgaand aan de wedstrijd tegen STUBAN uit Nijmegen trainingspakken van Mijncamperhuren.nl.

Erik de Greef is eigenaar van Mijncamperhuren.nl en biedt vanuit Hengelo Gld. een totaalpakket aan service voor camper huren in de Achterhoek. Wie een camper wil huren, wordt uitgenodigd in de showroom. Na ontvangst met koffie, is er ruim de tijd om de campers uitgebreid te bekijken. Hans Zweverink, voorzitter van BBS, bedankte Erik met een mooie bos bloemen en sprak de wens uit de komende jaren prettig te mogen samenwerken.
De warme spieren betaalden hun voordeel deels uit. De wedstrijd werd weliswaar zonder blessures gespeeld, maar helaas werd de winst daarmee niet binnen gehaald. Wel een, voor beide partijen verdiend, gelijkspel (4-4) en heel mooie wedstrijden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden