Jacolien Reurink in de Keigoed Speelgoed-hoek in Shop Melange. Foto: B. Muller
Jacolien Reurink in de Keigoed Speelgoed-hoek in Shop Melange. Foto: B. Muller

Vijfjarig jubileum kleurrijk gevierd

Algemeen

Keurwedstrijd Keigoed Speelgoed

HENGELO - Keigoed Speelgoed viert op 5 november haar vijfjarig jubileum en daarom organiseert eigenaar Jacolien Reurink een kleurwedstrijd voor kinderen in de regio. Kinderen kunnen in drie categorieën aan de kleurwedstrijd meedoen: 0-4 jaar, 5-8 jaar en 9-12 jaar.

Jacolien: “We houden rekening met de leeftijd van de deelnemers. Met drie categorieën kunnen we drie winnaars blij maken en die krijgen natuurlijk een leuke prijs.”
Kinderen die willen meedoen aan de kleurwedstrijd mogen zelf een kleurplaat komen uitkiezen in Shop Melange aan de Raadhuisstraat 13-15 in Hengelo Gld., waar Keigoed Speelgoed haar producten verkoopt. De kleurplaat kan daar tot en met 30 november ook weer worden ingeleverd.
Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum organiseert Keigoed Speelgoed bovendien een speciale opruiming op 5 en 6 november. Op deze dagen zijn er extra veel aanbiedingen voor speelgoedliefhebbers.
Jacolien begon vijf jaar geleden met Keigoed Speelgoed, omdat ze vond dat mensen in het dorp voor kwaliteitsspeelgoed dichtbij terecht moeten kunnen. ”Superleuk dat kinderen, ouders en grootouders hun weg naar ons weten te vinden en dat we dit al vijf jaar mogen doen. We gaan er gewoon lekker mee door.”


www.facebook.com keigoedspeelgoed

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden