<p>Anne-Mieke van Vliet, Martje Postma en Erika Kuik, vrijwilligers van De Kei Steenderen. Foto: PR</p>

Anne-Mieke van Vliet, Martje Postma en Erika Kuik, vrijwilligers van De Kei Steenderen. Foto: PR

Lekker zingen met Zing-In bij De Kei

STEENDEREN - Vanaf 22 oktober wordt er elke vrijdagmiddag bij De Kei van 14.30 tot 15.30 uur lekker het weekend in gezongen. Laagdrempelig en gezellig, plezier moet het belangrijkst zijn.

Anne-Mieke van Vliet, Martje Postma en Erika Kuik, vrijwilligers van De Kei Steenderen hebben al een tijdje het plan om dit uit te rollen. Afgelopen tijd zijn er al wat middagen geweest waarin spontaan werd gezongen, soms met begeleiding van een instrument. Gewoon vanwege plezier hebben in samen zingen. De bedoeling is vrolijk worden van zingen; het is geen koor. Iedereen mag meedoen!

Nel van der Meulen is als vrijwilliger van Amphion Cultuurbedrijf (voorheen Gruitpoort) namens project Lang Leve Kunst en Noaberschap betrokken om dit te helpen opstarten. Vanuit dit project is het mogelijk een paar keer professionele ondersteuning te krijgen, daarna is het aan de groep hoe het verder gaat.

De start is op 22 oktober met zangdocent Carina Numan. Het kan doorgaan bij aanmelding van 8 á 10 personen. Alleen deze eerste keer wordt er gewerkt met aanmelding, zodat de zangdocent weet of er voldoende mensen komen. Daarna is het de bedoeling dat het een inloopkarakter krijgt. 

Graag aanmelden door een ticket te boeken op dekeisteenderen.nl/zing-in of aanmelden via 0575 450029.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden