<p>Old Ni-js. Foto: PR</p>

Old Ni-js. Foto: PR

Old Ni-js op het podium bij Heezen

STEENDEREN - Zaterdag 16 oktober staan de mannen van Old Ni-js op het podium bij Heezen in Steenderen. Het voorprogramma wordt verzorgd door de band Spunk Meadow. Aanvang 19.30 uur.

Samen zijn ze goed voor 160 jaar ervaring: Han Mali, Willem Terhorst, Jan Kolkman en Ferdi Joly. Old Ni-js bestaat namelijk uit de generatie muzikanten die in de jaren zeventig fungeerde als de uitvinders van de nederpop. En de heren mogen dan intussen alles al hebben meegemaakt, de liefde voor de muziek leeft nog altijd volop en voor de toekomst hebben ze volop ambities.

Het begon voor de bandleden allemaal bij onder meer Normaal, Boi Foi Toch, de Heinoos, de Knasters, Blitz Wending, Puddingh en tot op de dag van vandaag zijn de heren nog altijd volop actief in diverse bands. In 2004 begonnen ze samen Old Ni-js, als vervanger voor Normaal in de perioden dat die niet optrad en daarnaast om de gaten in te vullen van de touragenda’s van de andere bands, waarin ze op dat moment speelden. Ze kregen zulke enthousiaste reacties dat ze besloten om het wat structureler aan te pakken. Aanvankelijk opereerde Old Ni-js als trio, maar later kwam er versterking bij in de persoon van Gerard de Braconier, nu opgevolgd door Jan Kolkman. 

Gezien de muzikale achtergrond, zullen er bekende nummers de revue passeren van onder meer Boh Foi Toch en Normaal. Het voorprogramma wordt verzorgd door de band Spunk Meadow uit (de omgeving) van Steenderen. Zij brengen herkenbare pop-, rock- en punkcovers.

De voorverkoop is inmiddels begonnen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café Heezen. Vergeet niet legitimatie en QR-code. Voor informatie: 0575 451204.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden