Jeu de Boules. Foto: PR
Jeu de Boules. Foto: PR

Jeu de Boule vereniging ‘De Knikkerkoele’

HENGELO - Momenteel bestaat Jeu de Boule vereniging ‘De Knikkerkoele’ uit 23 leden. Op dinsdagmorgen gaan de leden gezellig een balletje gooien van 9.30 uur tot ongeveer 11.45 uur. Van september tot mei binnen bij schietvereniging Willem Tell te Hengelo Gld. en van mei tot september, bij mooi weer, op het kleine voetbalveldje ‘het Pannaveld’ bij de parkeerplaats van VV Pax.

Binnen liggen zes speelbanen. Het spel wordt gespeeld door teams van vier spelers per baan na loting aangewezen. Om ongeveer half 11 wordt gezellig koffie gedronken.
Een maal per jaar worden op twee dinsdagen de clubcompetitie gehouden. Je speelt dan met een vast maatje twee morgens samen. Na afloop van de competitie op de tweede dag is de prijsuitreiking en daarna wat lekkers te eten.
Op een dinsdag in september wordt na afloop gezellig een pannenkoek gegeten. Op Sinterklaasmorgen is de jaarvergadering, dan is iedereen toch gezellig samen. Geprobeerd wordt om eenmaal per jaar iets leuks te gaan doen, waarbij de partner ook wordt uitgenodigd.
De wens van de bestuursleden is, dat het ledental uitgebreid wordt. Het laatste jaar zijn er gelukkig via sociaal media leden verwelkom. Iedereen ongeacht de leeftijd is bij ons welkom. Wie weet iemand die dit misschien leuk vindt? Kom vrijblijvend kijken en ga een potje mee gooien.
Informatie bij de voorzitter/secretaris Harry van Haaren, telefoon 06-10497390 of mail harryvanhaaren1@gmail.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden