<p>Tijdens de Experience day kunnen bezoekers hun hart ophalen aan een breed assortiment van elektrische auto's. Foto: PR</p>

Tijdens de Experience day kunnen bezoekers hun hart ophalen aan een breed assortiment van elektrische auto's. Foto: PR

Experience day Elektrisch rijden

ZUTPHEN – Op zaterdag 16 oktober van 9.45 tot 16.00 uur organiseert ZutphenEnergie (ZE) een uniek evenement. Vanaf Sportcomplex FC Zutphen kunnen miniproefritten gemaakt worden in een elektrische auto. Er is keus uit meer dan 25 modellen van twintig merken. Het aanbod bestaat vooral uit middenklasse auto’s met een nieuwprijs van maximaal 45.000 euro.

Tijdens de Experience day kunnen bezoekers hun hart ophalen aan een breed assortiment van elektrische auto’s. De lokale dealers hebben hun auto’s op deze dag bij FC Zutphen uitgestald. Zo kan iedereen de modellen bekijken, vergelijken én erin rijden. 

Wel vooraf inschrijven voor een miniproefrit, want vol is vol. Men kan kiezen voor maximaal 3 auto’s om een proefrit mee te maken.

Elektrisch rijden komt voor steeds meer automobilisten binnen handbereik. Ook particulieren kiezen vaker voor ‘elektrisch’ nu er voor hen gunstige belastingmaatregelen gelden en er meer goedkopere modellen op de markt verschijnen. Juist voor deze groep organiseert ZE deze Experience day, met auto’s uit een lagere prijsklasse.

Informatie en aanmelden
Voor de Experience day en voor een informatieavond over elektrisch rijden, dient men zich aan te melden via www.zutphenenergie.nl/inschrijven. Tijdens de informatieavond op 5 oktober vertellen diverse gastsprekers over elektrisch rijden en ‘tanken’ in de praktijk, laadvoorzieningen in Zutphen en slim en groen laden thuis. De toegang is gratis.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden