Deelnemers van de Kalveropfokkeuring Bronckhorst. Foto: KOC Bronckhorst
Deelnemers van de Kalveropfokkeuring Bronckhorst. Foto: KOC Bronckhorst

Kalveropfokkeuring Bronckhorst kende alleen thuiskeuring

BRONCKHORST - Dit jaar kon de twaalfde editie van de kalveropfokkeuring (KOC) Bronckhorst toch doorgang vinden. Het was wel anders dan andere jaren in verband met het coronabeleid. Er waren alleen twee thuiskeuringen waarbij de kinderen en hun kalfjes op het bedrijf werden bezocht door de jury. Daar werden zij beoordeeld op het voorbrengen en de verzorging van hun kalf. Helaas was het dit jaar niet mogelijk om een centrale eindkeuring te organiseren bij camping De Warnstee.

Zondag 19 september was daar wel een gezellige middag, waarbij de prijzen en diploma’s werden uitgereikt. Er was natuurlijk ook weer een beker voor het mooiste boekje. Dit jaar was er geen prijs voor het beste exterieur. Ook kregen alle deelnemers een emmer met allerlei artikelen, die aangeboden werden door de sponsoren. De voorzitter bedankte hen voor de steun.

Er werd een video vertoond met opnames van alle deelnemers van de laatste thuiskeuring. Dit jaar waren er twintig deelnemers, waarvan twaalf kinderen voor de eerste keer meededen, dit belooft veel goeds voor de toekomst. De gezellige middag werd afgesloten met een patatje.

UITSLAGEN:
Rubriek 1: Kampioen: Lieve Bouwers, Reserve Kampioen: Kees Wibbelink, Mooiste boekje: Lieve Bouwers, Aanmoedigingsprijs: Yvette Schuurman.
Rubriek 2: Kampioen: Lieke Schennink, Reserve kampioen: Emma Niesink, Mooiste boekje: Emma Niesink, Aanmoedigingsprijs: Sarah den Otter.
Rubriek 3: Kampioen: Bjorn Knoef, Reserve Kampioen: Sanne Wichgers, Mooiste boekje: Sanne Wichgers, Aanmoedigingsprijs: Sven van den Berg.
Rubriek 4: Kampioen: Huib Garritsen, Reserve Kampioen: Femke van den Berg, Mooiste boekje: Lynn Groot Roessink, Aanmoedigingsprijs: Cato Arendsen.


www.kocbronckhorst.wordpress.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden