The Outbound Scallywag Carnival. Foto: Rob Feber
The Outbound Scallywag Carnival. Foto: Rob Feber

Authentieke ‘old school’ country op zaterdag 25 september!

HENGELO - Op zaterdag 25 september 2021 is de Hengelose Remigiuskerk vol heerlijke ‘old school’ countrymuziek. De succesvolle formatie The Outbound Scallywag Carnival treedt op. Mooi extraatje: dit is de eerste dag dat er geen beperkingen meer zijn voor concertzalen. Iedereen van harte welkom.

Erik Schuerink van de Vrienden van de Hengelose Remigiuskerk: “Dat komt wel heel mooi uit. Net op de eerste dag dat er in concertzalen weer onbeperkt publiek is toegestaan, speelt bij ons The Outbound Scallywag Carnival. Een heerlijke band, die uitnodigt om mee te swingen en te zingen. Zonder beperkingen, zonder grote afstand.”

The Outbound Scallywag Carnival maakt authentieke Amerikaanse roots-muziek. Enthousiaste, meeslepende bluegrass, met veel mandoline, banjo en contrabas en meerstemmige zang. Muziek die van oudsher in de zuidelijke Verenigde Staten wordt gemaakt. De bandleden verzamelen zich bij deze muziek rond één microfoon. De OSC - twee vrouwen en vier mannen - komt trouwens niet uit het diepe zuiden van de VS, maar uit Aalten.

Zoals bekend moet elke bezoeker vanaf 25 september een corona-toegangsbewijs via een QR-code kunnen laten zien bij de ingang. De QR-code kan op een smartphone, maar ook uitgeprint op papier. Ook een identiteitsbewijs is verplicht. De zaal is open vanaf 19.30 uur, het begint om 20.00 uur. Reserveren kan via: vriendenhengeloseremigiuskerk@gmail.com. Schuerink: “Verder zijn er geen voorbereidingen nodig. Hoewel… Een beetje oefenen op de naam van de band kan geen kwaad.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden